14-10-2006, 18:42
|
#66 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Bak yine kiviriyorsun, 2 post evvel yasima ve futbol bilgime laflar ettin, simdi de anlasmaya variriz diyorsun. Ben futbolu bildigime inaniyorum, al iste sana forumdan aldigim birkac guzel tepki, hemen aradim, sakin ha kimse yanlis anlamasin, herhangi bir buyukluk falan taslamiyorum, sadece kendimi savunuyorum.
Ayrica vefa konusunda dusuncelerim baska, bir taraftar hem kulubune, hem o kulup icin emek harcayan futbolcuya, hocaya, masore bile saygi duymalidir ve yargisiz infazda bulunmamalidir. Sana gore o zaman futbolcusunu hemen isliklayip tartaklayan Fenerbahce taraftarindan farkimizda yok, oyle mi? bjk4everi,emek harcıyarak yazmıs oldugun yazı ıle genc yasına ragmen futbola teknık olarak derınden bakabıldıgın anlasılıyor fakat yazında bazı katılmadıgım bolumlere degınmek istıyorum. OyunKurma Mevzusu Gerçekten Çok Önemli Bi Konu Öncelikle Arkadaşımızın Bu Değerli Vaktini Ayırıp 17 Yaşında Bu Kadar Olgun Cümlelerle Bu Sorunu Bize Hatırlattığı İçin Sonsuz Teşekkürler | hahahahah,aldığın iyi tepkileridemi yazıyon artık,çok enteresan olmuış burası be,komik insansın  |
| |