14-10-2006, 19:34
|
#74 |
| Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Buyur yaz, seni tutan yok. Ama benim icin insanlarin benimle hemfikir olmasi onemli degil, onun nedenlerini aciklamalari ve oyle kestirip atmamalari onemli, anca bu sekilde iyi bir forum kurulabilir. Mesela guzel bir ornek Besiktas-Barcelona topigimde. Ben o topicte futbolcu kalitesini veya hedefleri hicbir sekilde karsilastirmadim ve bunu acik secik belli de ettim, ama 15-20 kadar yazimi okumayan ve gereksiz ve haksiz yorum yapan kisi vardi, o zaman onlar hakli mi oluyor mesela?
Uslubuma istedigini soylersin, o ayri, sivri dilli ve saygisiz diyebilirsin, o ayri, ama bir insanin futbol bilgisine ve zekasina laf etmen ve o insani haksiz yere kucuk dusurmen de saygisizliktir ve uslupsuzluktur. | bak sivri dilli olmak farklıdır,bende yeterince hatta yeterinden fazlaca sivri dilliyim ama seninki, bu değil seninki uslubundak saygısızlık.Sen abuk subuk tabirleri burda kullanamassın kardeşim... Ayrıca orda seni eleştirenler kendilerine göre haklılar,sen kendine göre haklısındı.İnsanlar seni eleştiriyor diye haksız yorum olarak nitelendirmen birkere abesle iştigaldir zaten...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |