Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2006, 19:41   #76
{ThE DieSeL...}}
Banned

{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elestirmek baska, o kisiyi bilmeden 8 hafta icerisinde asmak ve hedef haline getirmek baska. Ben de Tigana'yi elestiriyorum, bazen bende bazi hamlelerini anlamiyorum, ama bazi arkadaslar sirf medyanin gaziyla dusunmeden hareket ediyorlar ve baska kisileri de bu dusuncelere dogru itiyor maalesef. Sen Tigana'nin adam olmadigini, basarisiz olacagini bu kadar kisa surede soyluyorsun, peki bu takimin basina kim gecmeli mesela? Su su su ve su yapilmalidir, bu yuzdun bu sekilde gitmez diye uzun ve dogru kanitlarla bir post gormeden kimseden, yoksa her puan kaybindan sonra 'defol Tigana' diye topic acmayi herkes becerebilir.
sen nerden biliyosun ya medyanın gazıyla olduğunu.Ben tiganayı geçen sezon gelirken istememiştim,kupayı aldığımız hald eiyi bir hoca diye düşünmüyordum ve hala bu senede ona güvenmiyorum.Gel bunada medya gazı de şimdi.
He bana göre luce gelmelidir ama o şu anda zor,tigaan bence gönderilmelidir ama yerine kim alınmalıdır işte oda bir b planı olarak başkanda olmalı.Eğer öyle bir pla yoksa bekleyelim görelim bakalım tigana neelr yapacak...