Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2006, 19:44   #1
BeRkHaN
 
BeRkHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çıldırmış bunlar

Mönchengladbach Menaceri Peter Pander: Basel Delgado için 1.1 milyon Euro’ya kadar indi. Sonra Beşiktaş bu oyuncuya 5 milyon Euro verince, Türklerin çıldırdığını düşündüm. 14.10.2006

Pander kafa karıştırdı
Beşiktaş’ın sezon başında teknik direktör Tigana’nın isteği üzerine İsviçre’nin Basel takımından aldığı Delgado hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ülker’in sponsorluğunda 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Arjantinli oyuncu için Almanya’nın ünlü takımlarından Mönchengladbach’ın menaceri Peter Pander, “Sezon başında Basel bizden Delgado için 1.7 milyon Euro istedi. Biz 900 bin önerdik, sonra 1.1 milyona kadar indiler. Ancak araya Beşiktaş girdi ve bu transfer suya düştü” diye konuştu.

‘Türkler çıldırmış olmalı’
Pander, Basel ile 500 bin Euro peşin gerisini de eşit iki taksit ile anlaştıklarını ifade ederek, “Beşiktaş’ın verdiği 5 milyon Euro rakamını duyunca ‘Türkler çıldırmış olmalı’ diye düşündüm. Çünkü bizim pazarlık masasında konuştuğumuz rakamlar ile Beşiktaş’ın Basel’e verdiği para arasında, gerçekten bir uçurum var. Delgado’nun Türkiye’deki performansını hiç bilmiyorum ama konuşulan para bizi gerçekten aşan, çok yüksek bir rakam” diye konuştu.
__________________
Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık...
BeRkHaN Ofline