Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2006, 23:33   #84
kartal_54
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tigana yenilginin mazeretini bulduClick the image to open in full size.20 Ekim 2006 00:19


Tigana İnönü'de kötü bir futbolla kaybettiği Tottenham maçından sonra mazeretini buldu. İşte Tigana'ya göre Tottenham yenilgisinin nedeni...Click the image to open in full size.
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, 2-0 yenildikleri Tottenham Hotspur maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, kadrosunda genç oyuncular olduğunu belirterek, "Delgado hastaydı, ayrıca iki oyuncum da sakattı ve fazla seçeneğim yoktu" dedi.

Büyük bir ekibe karşı oynadıklarını ifade eden Fransız teknik adam, "Orta sahadaki problemlerini çözemedik. Ritim vermemiz gerekiyordu, fakat ritim veremedik. Birçok ikili mücadeleyi kaybettik. İkinci topları ve orta sahadan dönen topları almamız gerekiyor demiştim, bunları yapamadık. Göbeğe değil özellikle kenarlara oynamamız gerekiyordu. Gereken önlemleri alacağız. Dışarıda oynayacağımız iki maçtan birini kazanmamız gerekiyor. Gecenin yıldızı taraftarlarımızdı. Hep böyle devam etsinler, biz de onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Tigana, Taraftarların kaleci Runje'ye gösterdikleri tepkiyle ilgili olarak, "Bir tek Runje'ye karşı eleştiriler gelmedi. Runje biraz sinirliydi. Sağ ve sol bekler ondan top istemedi" yorumunu yaptı.

İngiliz gazetecilerin, "Siz Fulham'da çalışırken Tottenham ile çok karşılaştınız. Bu akşam bir önlem alamadınız mı?" sorusuna Fransız teknik adam, "Kadromda çok genç oyuncular vardı. Geçen yıl ikinci ligde mücadele eden futbolcular vardı. Delgado hastaydı, ayrıca iki oyuncum da sakattı ve fazla seçeneğim yoktu" yanıtını verdi.

JOL: "3 PUANA SEVİNDİK"



Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Martin Jol, çok iyi bir taraftar karşısında 3 puan aldıkları için memnun olduklarını vurgulayarak, "Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Biz bu gruba 5. torbadan dahil olduk. Bu nedenle Beşiktaş karşısında aldığımız galibiyet oldukça önemli" dedi.

İlk 20 dakika çok iyi oynadıklarını anlatan Jol, "Golü attıktan sonra rahatladık. Berbatov ve savunma oyuncuları da iyi günlerindeydi. Bu da bize galibiyeti getirdi. Berbatov'un attığı ikinci gol son derece güzeldi" dedi.

Beşiktaş taraftarlarının, Berbatov'u, oyundan çıkarken alkışladığının hatırlatılması üzerine Jol, "Bu, onların bizi nasıl değerlendirdiklerini gösteriyor. Çok güzel bir olay. Daima böyle olması gerekir. Beşiktaş taraftarı bu akşam çok centilmendi. Bu çok iyi bir şey" diye konuştu.

adam her yenilgiden sonra aynı mazereti söyleyip duruyor ne demk ya geçen yıl 2.ligde mücadele eden futbolcular vardı delgado yoktu iki oyuncum sakattı sanki onlar varken çokmu iyi oynuyoduk yeter artık yeter anadolu takımına çevirdin takımı baki ve runje al git bu takımdan
kartal_54 Ofline