Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 09:48   #108
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İnönü'de Berbat-ov bir gece

Beşiktaş, UEFA Kupası 2. tur B Grubu ilk maçında İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımına BJK İnönü Stadı'nda 2-0 yenildi. Maça iyi başlayan ve ilk yarıda etkili olan Kartal, 31'de Ghaly ve 63'te Berbatov'un gollerine engel olamadı. Beşiktaş taraftarı, 90 dakika hiç susmadan takımını çılgınca destekledi.

Beşiktaşımızın yediği ilk golde Gökhan Zan'ın, ikinci golde de Baki'nin çok büyük hatası vardı. Runje de iki golü adeta seyretti. Maçın yıldızı Bulgar forvet Dimitar Berbatov, Beşiktaş savunmasına çok zor anlar yaşattı. Maç boyunca durduramadığımız Berbatov'u siyah-beyazlı taraftarlar da alkışladı.


***

Yine hüzün

Kartal, Avrupa'daki şanssız lığına son vermek istediği maçta Tottenham'a boyun eğdi. Futbol olarak vasatı bile bulamadı.

Ligdeistediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Tottenham maçını alacağına çok güveniyordu. Hafta içindeki G.Birliği galibiyeti ve yüksek tempolu futbol, dün akşam için de umut aşılıyordu. Ancak Beşiktaş, maça inanılmaz durgun başladı. İngiliz ekibi de temkinli oynuyordu. İlerleyen dakikalarda ise Tottenham daha Click the image to open in full size.etkili geldi, bireysel hatadan golü de buldu. Kartal'da için panik başladı.

Kredi dün bitti
İkinci yarıda gol bulmak için risk alan Beşiktaş ikinci golü de yedi. Siyah-beyazlı ekip için bu yenilgi her şeyin sonu değil ama artık işler daha da zorlaştı. Beşiktaş 2 Kasım'da D. Bükreş (deplasman), 29 Kasım'da Brugge ve 14 Aralık'ta (deplasman) B. Leverkusen maçlarında artık kaybetmeye tahammülü olmadan çıkacak.

fotomac
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline