Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 09:58   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Runje güle güle!..

Runje güle güle!..

Beşiktaş UEFA Kupası'da ilk grup maçında evinde Tottenham Hotspurs'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 65. dakikasından sonra siyah beyazlılar, file bekçisine büyük tepki gösterirken, Oscar Cordoba leyhine tezahürat yaptı. Tigana da kalecisinin oyunu kanatlara yaymamasına kızdığını söyledi. Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba ile yollarını ayırdıktan sonra Hırvatlar’ın milli kalecisi Runje’yi büyük umutlarla transfer eden Beşiktaş umduğunu bulamadı. Lig maçlarında yediği gollerle camiayı çileden çıkartan, zaman zaman gönderileceği iddia edilen Runje dün gece yine formsuzdu. Yediği iki gol sonra 30 bin taraftar kaleciye tepki gösterdi.
65. dakikadan sonra iki net pozisyondan faydalanamayan Tottenham’ın bir pozisyonunda topa kolay hakim olan Runje tribünlerden alkış aldı! Özellikle kapalı tribündeki Beşiktaşlılar, ’Runje güle güle’ tezahüratlarıyla Hırvat kaleciye tepkilerini dile getirdi. Tigana’nın her zaman destek verdiği tecrübeli file bekçisi maçtan sonra gollerde hatası olmadığını söyledi.

Sinir harbi yaşadık
Maçtan sonra Tigana da taraftarlar gibi Hırvat kaleciye tepki gösterdi. Fransız teknik adam "Runje oyunu kanatlardan oynamalıydı. Çok yavaş hareket etti. Ben de sinirlendim. Sahada adeta bir sinir harbi yaşadık" dedi. Bu arada dün medya büyük ilgi gösterdi. 200 Türk medya mensubunun yanı sıra 28 İngiliz, 2 Bulgar, 1 de Japon gazeteci karşılaşmayı takip etti.

20.10.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : Hürriyet
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline