Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 10:04   #109
karabudun17
 
karabudun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bir önemli nokta daha..!

Tigasna efendi her maç sonunda üfürüp duruyor ve kendi oyuncularını suçluyor..
En uyuz olduğum açıklaması da şu : ".. İkinci ligden gelmiş genç oyuncularla oynuyoruz.. onlar da ancak bu kadar olabiliyor.. ve kendilerini geliştirmiyorlar.."

Yuuhhh!!
İkinci ligden iki oyuncu lındı. Biri Burak. Geldiği takımı tek bşına şampiyon yapmıştı.. ve şu anda da takımımızın göz bebeği.. en çok gol atan.. taraftara en çok güven veren ve geleceği olan oyuncumuz..
Öteki ise Serdar.. o da takımını birinci lige çıkmasında büyüp pay sahibi olan.. ama takıma yeni yeni giren ve gerçek mevkisinde oynamayan.. üstelik de gittikçe iyiye giden. çok genç bir oyuncumuz..!

Başka ikinci ligden gelen var mı.?
Ve bu gelenler.. özellikle Burak.. kötü mü.??
Peki o çok büyük yıldızlar.. denerek alınan haybecilere ne demeli..??
Ligin yarısı bitiyor..ne delgado.. ne ricardinyo.. ne runje.. daha bir hayırlı işlerini göremedik..Bobo.. bu takıma yedek bile olamaz. Nobre ise.golcü diye alınmasına karşın. daha ligde tek golü var.. o da küme dişen erciyese..
Fakat yine de çalışkanlığı ve savaşçılığı ile takdirimizi topluyor.. hepsi bu..
Üstelik de bunların hepsini o tüccar tigana almamaışmıydı..??

30 yıldır izlediğim Beşiktaş tarihi boyunca, böyle çapsız..bomboş.. ve takıma en küçük bir katkısı olamayacak bir hoca görmedim.. işin tuhafı.. bu kalitesliğine rağmen.. bu kadar büyük ücret alanını da görmedim..ki bu da yönetimin bize attığı en büyük kazıklardan biridir..

Soruyorum arkadaşlar...!

Bu takım size en küçük bir umut veriyor mu geleceğe dair..?
Maçlarda 2 gol atınca bile sevinemediğimiz.. ille de 4-5-6 olsun dediğimiz, o bize muhteşem umut ve güven veren dönemlerden ( Metin- Ali - Feyyaz ) bu günlere.. yani 1-0 lara bile sevinip takla atacak dönemlere gelmişiz..
Golleri bırakın , gol pozisyonu bulsak takla atarak sevineceğimiz günlere..
Bir maç kazanınca.. havaya girdiğimiz.. ama seyirciye de taraftara da asla umut verilmeyen.. aksine .. umutsuzluk batağına gömüldüğümüz günlere geldik..

Bizi bu hale getirenlere de neden olanlara da lanet olsun..!!
Bu hocayı hala bu takımın başında tutanlara da yazıklar olsun..!!

Beşiktaş.. bizimdir bizim kalacak..!!
karabudun17 Ofline