Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 16:57   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 2006'nın En Güzel Saçı

Click the image to open in full size.

Bu yıl Türkiye'de ikincisi düzenlenen Wella Trend Vision Awards 2006' nın Türkiye birincisi, Gotik Lüks Trendi tasarımıyla, Yıldırım Özdemir Kuaför Salonu'nda çalışan kuaför Musa Kasırga oldu.
Wella'nın 12 Kasım 2006 tarihinde Milano'da gerçekleştireceği International Trand Vision Awards 2006 yarışmasının Türkiye finali Tim Maslak Show Center'da yapıldı. Türkiye'nin hemen her ilinden gelen başvurular arasından finale kalan 14 kuaför, uluslararası finalde yarışmak için performanslarını sergiledi. Finalin birincisi, Yıldırım Özdemir Kuaför Salonunda çalışan kuaför Musa Kasırga oldu.
Yaklaşık 600 kişinin izlediği gecenin sunuculuğunu Ceylan Saner ve Halit Ergenç yaptı. Gecede Wella'nın nın 2006 yılı için belirlediği Tekno Doğası, Gündüz Düşleri, Evrensel Füzyon ve Gotik Lüks trendleri görsel şovlarla tanıtıldı.
Sadece saç uygulamasının değil, makyaj, kostüm ve diğer detayların da trende uygunluğunun değerlendirildiği yarışmanın jüri kurulu moda, tasarım, sanat ve medya dünyasının önemli isimlerinden oluşturuldu. Erdem Kıramer Başkanlığındaki jüri heyetinde; moda ve sitil yaratıcılarından Bahar Korçan, saç tasarımcısı Mehmet Tatlı, Hakan Köse, Hüseyin Erçin ve Veysel Öz. Medyada güzellik editörlerinden Esra Özübek ile moda ve güzellik yazarı Sibel Arna, Estatica Dergisi Türkiye Genel Müdürü Uğur Vanlı, geçen yıl aynı yarışmada Türkiye'yi temsil eden Cemil İrez, Wella Türkiye Genel Müdürü Hakan Koçoğlu ve Ebru Destan yer aldı.
Gecenin sonunda Milona'da Türkiye'yi temsil etmek için yarışan adayların dereceleri belirlendi. Ayrıca Color Touch ve Lifetex özel ödülleri de sahiplerini buldu.
Geceye katılan kuaförlerden bir taneside Wella'nın konuğu olarak Milano'daki Trend Vision Awards Dünya finalini izleme hakkı kazandı.
NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla