Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 21:38   #38
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yok ya sen o yüzden o kalede değilsin ozaman.Runje denen adam hiçbir maç iyi oynamadığı gibi,dün yine her gelen topu sektirdi ve ikinci şans doğurdu rakip forvetlere.ama benim kızdığım nokta bu da değil,1-0 malubuz ve utanmadan topu 2 dakkada oyuna sokuyor,casusmudur nedir,çeksin gitsin artık...
öncelikle şunu söyleyeyim ki tavrın hiç hoş değil, taraftarların oyunculara, teknik heyete veya başkasına performansları ne olursa olsun hakaret seviyesine varan sözler söylemeye hakları yoktur(kusura bakma, seni hedef almıyorum ama imzan benim anlayışıma göre iğrenç...)

ikincisi dünkü maçta runje'nin kızılabilecek en son oyuncu olduğunu benden daha iyi biliyorsundur sanırım ve son dakikalardaki topu oyuna geç sokmasının hiç haketmediği halde sadece kendisinin yuhalanmasının verdiği doğal bir tepki olduğunu anlamışsındır...

bir de sana birşey söyleyeyim mi?..sence bizim ülkemizde neden çok istikrarlı ve süregelen bir takım oluşturulamıyor? ve neden yıldızlar hep mutsuz ve isteneni veremiyor?.. çünkü bizler, işler yolunda gitmediğinde oyuncuları veya teknik heyeti "eleştirmiyoruz", onlara"KÜFREDİYORUZ" işte bütün sorun burada, ufacık bir eleştiri mantığını bile kavrayamamışız, gelişmiş ülkelerde olayları daha iyiye götürmek için kullanılan eleştiriler, bizim ülkemizde hakarete ve hatta küfüre kadar gidiyor ve sonunda olaylar iyileşmek yerine batağa sürükleniyor...

neyse çok kafa ütüledim galiba, herhalde ben ve benim gibiler bu işten birşey anlamıyoruz ama yıllardır bu mantaliteyle yürüyen futbolumuzun, ülkemize gelen yıldız oyuncuların performansının, yabancı ülkelerde başarıyı yakalayıp ülkemizde birşey yapamayan(ya da birşey yapma fırsatı verilmeyen) teknik direktörlerin durumları ortada, suçlu mu? tabii ki bizler değiliz, tigana bu işten anlamıyor!, yıldızlar yan gelip yatıyor! ama BİZ HEP HAKLIYIZ, DEĞİL Mİ?

Click the image to open in full size.

Konu mute tarafından (20-10-2006 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir..
mute Ofline