Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 21:57   #6
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdığım hakkında kimseye hesap vermem bunu bi söyleyeyim,eleştirileride pek dikkate almam..Her postunda sosyal mesaj veriyosunda artık sabır dönemni ben geçirdim seni bilmem.Aslında yazdığın ayzılar güzel ama insanın sabırı biryere kadardırSinir olma katsayımı günden güne artırıyolarRunje konusunda sana hiç katılmıyorum.Mehmet sedef çok çok kötüydü ama ona hiç kızmadım,çünkü birşeyler yapmaya çabaladı,baki yetersiz ama orda suç onun değil onu bu takıma alanın ve oynatanın,ama runje öyle değil.O kadar laubaliki aklım almıyor.Maç 1-0 ve kaleci vuruşunu 2 dakkada kullanıyor,bu nedemek yahu..Kimsw bunun üstünde durmuyor ama bu kadar sorumsuzluk olmaz,aheste aheste hareketler yapılmaz,ayrıca ben u maçta bir tane top sektirmeden tuttuğunu göremedim.İyi kalec diyolar ama bu adamın artık değil iyi olmasını,kaleci olduğundan şüpheliyim...
söylediklerimiz arasındaki fark ne biliyor musun? sen spesific yani bir basit bir konu hakkında konuşuyorsun, ben olayı genelliyorum, ayrıca amacım uzun yazılar yazarak sizleri etkileyebilmek değil, zaten herkesin belli bir düşüncesi mutlaka vardır ve hakaret içermediği sürece kesinlikle saygı nduyarım ...
söylemek istediğimi şöyle açayım:
1. sen runje'yi istemiyorsun ve gitmesini istiyorsu, diyelim ki adamı yarın gönderdiler, sorunlar bitecek mi?..
2. tamam adamı sevmiyor olabilirsin ama bunu daha medeni bir dille yapabilirsin, seni anlayabiliyorum, sen bir taraftarsın ama bu üslupla yazan yazarlar da var, benim tepkim aslında sana değil onlara...

runje'yle dalga geçercesine konuşanlar, tigana'ya kürdancı diyenler, hatta al o kürdanı bilmeme nerene sok diyenler, bunlarla bir yere varamayız, bunlarla sadece adamları küstürüp kaçırırız ve iyi performans da alamayız, anlatmak istediğim tamamen bu, bazı şeyleri çok çabuk yükseltip, hemen dibe sokuyoruz...
neyse yine uzun bir yazı oluyor, kaptırınca gidiyorum...

Click the image to open in full size.

Konu mute tarafından (20-10-2006 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir..
mute Ofline