21-10-2006, 15:48
|
#90 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: mute´isimli üyeden Alıntı
bugün herkesin gıptayla baktığı barcelona'nın rijkaard'ın geldiği ilk sezonun ilk yarısındaki performansını ve ligde kaçıncı sırada olduğunu sorsan bilmezler, ya da bilirler de işlerine gelmez... bu forumda buna benzer sayısız uzun yazılar yazdım, ama aldığım cevaplar çok sosyal mesaj veriyorsundan öteye gidemedi, mantıklı düşünebilen azınlık dışındakilerden tek bir kişi çıkıp da "tamam doğru söylüyorsun, haklısın ama ben de şunu düşünüyorum ve şu sebepten böyle olmalı" tarzında cevap vermedi, hep kendi at gözlükleri içinde görebildiklerini direttiler ve başkasının fikrine hak vermek istemediler... | Lafı üstüme aldım ve söyleyeyim.O seneki barca öyle ışık veriyorduki,öyle harika top oynuyordiki,ispanyol medyası bile rijkard'ın üstüne çok yüklenmemişti ve nitakim realli farkı kapatıp geçip valencianın ardından 2. olmuşlardı.Ama biz öyle değiliz birader bu takım ışık vermiyor,veremiyor biryerlerde yetersizlik var,ama bazılarımız o yetersizlği görmemekte ısrarlı. Ayrıca senin bu konuda çok çok uzun yazılar yazman ve mantıklı olarak güzel tabirler kullanarak anlatman benim için sosyal mesajdan öteye gitmedi çünkü,kullandığın güzel uslup ve iyimserliğin hariç çoğu düşüncene katılmıyorum,he katılmazkende söyleyeyim at gözlüğü içinde değil..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |