Konu: Gökhan Zan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2006, 18:32   #122
güzelkiz

güzelkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yazının altına imzamı koyarım.Puyol'u geç Terry sanmaya başladı kendini.Ama bence daha defans yapmayı bilmiyor.Hiç bir zaman da bilemeyecek.Çünkü defans yapmak altyapı'da öğretilir.A Milli takım oyuncusuna değil!!!G.Zan hakkındaki sezon başı olumsuz düşüncelerim,attığı 3 golden sonra değişmedi.Çünkü onun esas işi savunma yapmak.Eğer bunu yapsaydı Tottenham maçı 0-0 biterdi inanın bana.2 golde de G.Zan hatalı.Runje'yi rahat bırakın...
ne olursa olsun ben gökhan zana böyle laf attirmam!! ne diyorsun sen?? o 3 gollün degerini anlamadin galiba...ayrica asistde yapiyor..ve o gol attigi macta ve asist yaptigi macta o birsey yapmasaydi senin o resimindeki nobre hic bir sey yapamazdi. gökhan zan cok ii bir defans oyuncusu, ve 2. golde gökhan keanin yanindaydi berbatov bakiyi resmen oynatti gözümüzün önünde..herkeze birsey diyebilirsiniz, ama gökhan zana degil...ve evet gökhan zan bu tottenham nacinda öbür maclardaki kadar basarili degildi, ama yinede bütün takima bakarsan en iilerinden biriysidi...lütfen biraz düsünün....