Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 01:57   #1
kartal_54
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tottenham'dan Kartal'a dostluk eli

Click the image to open in full size.21 Ekim 2006 10:30


Beşiktaş, İnönü Stadı’nda konuk ettiği Tottenham karşısında futboluyla sınıfta kalırken, yönetimi ve taraftarıyla tam not aldı. İngilizler dostluk maçı teklif etti.Click the image to open in full size.
Tottenham Kulübü Sportif Direktörü Comolli, "Beşiktaş, centilmen yöneticileri ve taraftarlarıyla bizi müthiş etkiledi. Uygun bir zamanda dostluk maçı oynamak ve her alanda işbirliği yapmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş,İnönü Stadı’nda konuk ettiği Tottenham karşısında futboluyla sınıfta kalırken, yönetimi ve taraftarıyla tam not aldı. İngiliz kulübünün sportif direktörü Daniel Comolli, konukseverlikleri nedeniyle siyah beyazlı yöneticilere teşekkür ederken, taraftarlara da hayran kaldığını söyledi.

Önceki akşam oynanan maçtan sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu, asbaşkan Fikret Ercan ve genel sekreter Kenan Öner ile sohbet eden Comolli, "Beşiktaş, centilmen yöneticileri ve taraftarlarıyla bizi müthiş etkiledi. Liglerin devre arasında ya da ikinci yarıdaki uygun bir zamanda sizinle dostluk maçı yapmak istiyoruz" dedi.

Atmosfer muhteşemdi

Comolli,
Beşiktaş taraftarlarının tribünde yaptığı gösterileri hayranlıkla izlediğini de belirterek, sözlerine şöyle devam etti: "İnönü Stadı’nda rüya gibi bir maç izledik. Olağanüstü bir taraftarınız var. Takımları mağlup durumda olmasına rağmen tezahürat yapmaya devam ettiler. Hayran olmamak elde değil. Beşiktaş bizim sevgimizi kazandı. Gruptan bizimle birlikte çıkmanız için dua edeceğiz."

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve İletişim Komitesi Fikret Ercan ise Daniel Comolli’ye, Tottenham ile her alanda işbirliğine hazır olduklarını bildirdi. Ercan, özellikle futbolcu alışverişi ve alt yapı konularında yapılacak işbirliğinin her iki kulübe büyük yarar sağlayacağına dikkat çekti.

Kaynak: Hürriyet
kartal_54 Ofline