Konu: Sınav
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 13:23   #5
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

SINAV

Click the image to open in full size.

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Oyuncular: Hümeyra, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Kadir Çöpdemir, Jean-Claude Van Damme, Yağmur Atacan

Senaryo: Yiğit Güralp
Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu
Kurgu: Çağrı Türkkan
Tür: Komedi
Süre: 97 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye


Gösterim tarihi: 20 Ekim 2006

Editörün Notu: Aile baskısı, gelecek kaygısı, sınav depresyonu ve bir yandan süregelen yoğun okul temposuyla birlikte öncelikle okuldaki yazılı sorularını ele geçirmekle başlayıp, sonrasında işi ÖSS Soru Bankası Soygununa kadar götüren öğrencilerin heyecan dolu hikayelerini anlatıyor.

Konu: Kahramanlarımızın kendilerine idol olarak gösterdikleri, bir dönemin kopya çekme konusunda uzman sistem karşıtı efsane öğrencisi Levent Lemi; görevi her anlamda kötüye kullanan okul müdürü Rafet; idealist müdür yardımcısı Zeynep Erez; sert matematik öğretmeni Fatma Hoca; çocukların bir yarış atı gibi koşulduğu sınav sisteminin yakın bir tanığı haline gelen jokey baba Urfa'lı Sadettin; hayattaki tek dayanağı oğlu olan Güler; çocuğunun hayatında onurlu yaşamın önemini ısrarla vurgulayan komiser baba Metin; oğlunun hayatını bir saat gibi planlayan Almancı baba Sedat ve bütün derdi bir müzik albümü çıkarmak olan müzik hocası Candan'ın yollarını da aynı temel öykü içinde kesiştiren film Türkiye'nin bir türlü çözüme kavuşamayan eğitim sistemi ve sınav problemini oldukça komik ve eğlenceli, aksiyonu yüksek bir dille anlatıyor...



Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla