Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 13:35   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Parti Hayvanları

Parti Hayvanları
Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: Barnyard

Yönetmen: Steve Oedekerk
Seslendirenler:Kevin James, Courteney Cox, Sam Elliott, Danny Glover, Wanda Sykes

Senaryo: Steve Oedekerk
Görüntü Yönetmeni:
Müzik: John Debney
Kurgu: Paul D. Calder
Tür: Animasyon / Komedi
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2006 - ABD/Almanya

Gösterim tarihi: 20 Ekim 2006

Editörün Notu: Espritüel ineğimiz Otis için şamata yapmak çok önemlidir. O ve en iyi arkadaşları - fare Pip, yaban gelinciği Freddy, horoz Peck ve domuz Pig - dünya çapında muzip hayvanlardır ve gülmek için her zaman bir sebep bulurlar

Konu: Çiftlik sahibine göre çiftlikte herşey yolundadır. Tüm hayvanların güvenliği ve esenliği sağlanmıştır. Ancak çiftçi gözden kaybolunca gözcü koyunun "Engel kalmadı!" diye bağırmasıyla birlikte çiftlikteki tüm hayvanlar iki ayakları üzerine kalkarak dans etmeye, şarkılar söyleyip TV izlemeye, çeşit çeşit şakalar yapmaya başlarlar. Çiftlikte şamatanın startı verilmiştir.

Otis'in babası Ben, çiftlikteki herşeyin yolunda gitmesini sağlayan bir inektir. Her sabah çiftlik işleriyle ilgili bir toplantı düzenler ve ortak düşman çakallarla ilgili bazı uyarılarda bulunur. Baba Ben'in artık yönetecek gücü kalmayınca çiftlikteki düzeni Otis sağlamaya çalışır. Düzeni sağlayan Ben gibi birisi olmayınca çiftlikte tam bir kaos yaşanmaya başlar. Böyle olunca da hayvanların en gizli sırrını çiftçinin fark etmesi uzun sürmez. Öte yandan entrikacı çakallar da çiftliği ele geçirme zamanının artık geldiğini düşünmeye başlamışlardır.

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !





Konu GoD of WaR tarafından (22-10-2006 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir..
GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla