Konu: Transylvania
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 13:42   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transylvania

TRANSYLVANIA

Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: Transylvania

Yönetmen: Tony Gatlif
Oyuncular: Asia Argento, Amira Casar, Birol Ünel, Alexandra Beaujard

Senaryo: Tony Gatlif
Görüntü Yönetmeni: Céline Bozon
Müzik: Tony Gatlif
Kurgu: Monique Dartonne
Tür: Dram
Süre: 103 Dk.
Yapım: 2006 - Fransa

Gösterim tarihi: 20 Ekim 2006

Editörün Notu: Altın Palmiye'ye değer bulunan ünlü yönetmen Tony Gatlif'in son filmi "Transylvania" Asia Argeto'nun canlandırdığı Zingarina etrafında gelişen bir aşk ve yol öyküsünü konu alıyor.

Konu: Sevdiği adamı aramak için Transylvania'ya giden Zingarina, Sighet'in ünlü festivali'nde aradığı adama rastladığında, artık sevilmediğinin de farkına varır. Bu yolculukta Zingarina'ya koruyucu meleği Marie (Amira Casar) eşlik eder.

Kendisine geçmişini hatırlattığı için Maria'dan ayrılıp herşeye yeniden başlamak isteyen Zingarina'yı ise yeni bir aşk beklemektedir. Genç kadının evi ve bağları olmayan ve değişik aksanlarla pekçok dili konuşabilen esrarengiz bir adam olan yeni aşkını ise; Avrupa Film ödüllerinde "Duvara Karşı" filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Birol Ünel canlandırıyor


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla