Konu: Garez 2
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 16:34   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Garez 2

GAREZ 2
Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: The Grudge 2

Yönetmen: Takashi Shimizu
Oyuncular: Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Edison Chen, Arielle Kebbel

Senaryo: Stephen Susco
Görüntü Yönetmeni: Katsumi Yanagishima
Müzik: Christopher Young
Kurgu: Jeff Betancourt
Tür: Korku - Gerilim - Dram
Süre: 95 Dk.
Yapım: 2006 - ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 20 Ekim 2006

Editörün Notu: Film, yanan bir evden çıkarak etrafa dağılan, görünüşte birbirleriyle bağlantısız bir grup kazazedenin üzerine dehşet verici bir lanet çökerten, intikam peşindeki garez dolu varlığın ardında yatan karanlık sırrı irdeliyor.

Konu: Aubrey Davis yatalak annesi Bayan Davis'ten kız kardeşi Karen'ın Japonya'da bir hastanede olduğunu öğrenir. Aubrey, aynı zamanda, Tokyo'da bir evde çıkardığı yangın sonucu erkek arkadaşının ölmesi nedeniyle Karen'ın soruşturma altında olduğunu da öğrenir. Bayan Davis oraya gidemeyecek kadar hasta olduğu için, Tokyo'ya gidip kız kardeşini eve getirme görevi Aubrey'ye düşer.

Genç kızın Tokyo'ya varmasından kısa süre sonra, foto muhabir Eason Aubrey'yi ablası Karen'ın görünmeyen ve tehlikeli bir şeyin esareti altında olduğu konusunda uyarır.

Allison Tokyo'da uluslararası bir okulda okumaktadır. Okulun "popülerleri" Vanessa ve Miyuki'nin grubuna girmek için umutsuzca çabalamaktadır. Bu uğurda, onlarla iyi geçinmek adına, bir çok açıklanamamış ölüm ve ortadan kaybolmaların yaşandığı, yanmış ve gizemli bir eve girmek de dahil olmak üzere, istedikleri her şeyi yapmaya hazırdır.

İçine kapanık bir genç olan Jake dul babası Bill'in Trish'le nişanlanmasından memnun değildir. Hâlâ annesinin yasını tutmakta olan Jake, ablası Lacey'nin müstakbel üvey annesiyle neden bu kadar iyi geçindiğini anlamamaktadır. Ayrıca, yan komşularından birinin kaçamak davranışlarına da anlam verememektedir. Apartmandaki herkes günden güne tuhaflaşmaktadır sanki.

Hepsi birer birer, yanan evden kurtulup yoluna çıkan herkesi etkisi altına alan "Garez" adlı kötü lanetin pençesine düşerler.


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla