Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 16:40   #78
ferro1903
Banned

ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Daha İyi Pas Yapardım

Beşiktaş Rize'den 3 puanla dönüyor... Siyah beyazlıların Fransız hocası Tigana 3 puan kazandıkları maçta pas kalitelerinin düşüklüğünden yakındı:
“İyi oynayamadık. Paslarımızın kalitesi düşüktü. Son bölümde korner atışlarımızı rakibe verdik. Şimdi bu maçı unutmaya çalışacağız. Hafta için kupada maçımız var. Onu düşüneceğiz. Oyunumuz ikinci yarıda daha iyiydi. Ancak paslarımız yine iyi değildi. Ayağa oynamamız lazım. Ancak şu anda çok sakatım var.”

Kleberson, Delgado ve Koray’ın eksikliğini hissettiğini belirten Tigana, genç oyuncuların pas hatalarını ve oyundaki iniş çıkışlı grafiklerini ise şöyle yorumladı:
“Onları yavaş yavaş yetiştirmek istiyordum. Onları direkt 11’de oynatmak için almadım. Ancak şu anda sakatım çok. Gençleri yavaş yavaş takıma monte etmek istiyordum. Ben en azından daha iyi pas yapardım.”

Fransız hoca Tottenham maçı kadrosunda oynattığı ancak Rize’de yedek soyunan Fahri ile Bobo’yla ilgili bir soruya ise “İyi bakarsanız, Fahri Perşembe oynamıştı. Yavaş yavaş maçlara başlıyor.. Üst üste maç oynamaya yeni başlıyor. Geçen seneki Bobomuz yok bir gerçek. Bu sene hep aynı dizinden sakatlandı. Neredeyse 50 antrenman kaybetti. Ben onu mümkün oldukça oynatabiliyorum. 3 günde bir oynatamıyorum.”

Tigana’nın Runje’nin kurtardığı pozisyonlarla ilgili yorumu ise net ve kısaydı: “Gençlerbirliği’nde de bizi son dakikada kurtardı.”

Peki Beşiktaş’taki pas sorunu nasıl çözülecek. Tigana bu konuda çok umutlu değildi: “Bugünden yarına elinize gelen oyuncuların paslarını iyileştirmek mümkün değil. İyi pas için 2 ile 4 yıl arasında çalışma gerekir. Bugünden yarına değişmiyor.”

Tigana’nın Bobo’nun son dakikalarda gelen golü ile alınan üç puanla ilgili yorumu ise “Üç puan aldım bırakmayacağım hep bizde kalacak..” oldu.

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline