Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 18:52   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
208 kilo eroin ele geçirildi

Pendik liman sahasında bir TIR'da yapılan aramada 208 kilo 656 gram eroin ele geçirildi.
Click the image to open in full size.
İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Selahattin Aldemir, Kaçakçılık, İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde yaptığı basın açıklamasında, İzmit'te bir fabrikadan ihracat yükü alarak çıkış yapmak üzere Pendik liman sahasına gelen bir TIR'da gamma-ray cihazıyla yapılan kontrolde aracın yükünün içinde farklı bir yoğunluk fark edilince aramaya geçildiğini bildirdi.

Arama sonucunda 2 çanta içerisinde yaklaşık 80 kilogram eroin bulunduğunu dile getiren Aldemir, bunun üzerine "Alev" isimli narkotik köpekle birlikte daha detaylı bir arama yapıldığını kaydetti.

Köpeğin 2 stepneye tepki vermesi üzerine açılan bu stepnelerin içinde de yaklaşık 128 kilogram eroin bulunduğunu belirten Aldemir, 1'i sürücü olmak üzere 6 şüphelinin gözaltına alındığını ifade etti. Aldemir, yakalanan uyuşturucunun piyasa değerinin 10 milyon YTL civarında olduğunun tahmin edildiğini bildirdi.

Açıklamada, Pendik Ro Ro sahasından İtalya'ya, oradan da Fransa'ya 19 rulo konveyör bezi götürmek isteyen TIR'da ele geçirilen 208 kilo 656 gram eroine ilişkin, sürücü S.Ö. ile B.B, İ.Ç, S.T, S.S. ve M.E'nin gözaltına alındığı belirtildi.
haber3
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla