Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 21:10   #113
{ThE DieSeL...}}
Banned
 
{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'nın basın toplantısı!!

"Bugün iyi değildik, birçok şey eksikti. Pasların kalitesi kötüydü, hareketlenme ve ciddiyet kötüydü. Son dakikalarda topu rakibe verdik, bugünü unutmaya çalışacağız, çarşamba maçımız var ona hazırlanacağız. İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyiydik ancak daha çok ayağa oynamamazı lazım. Takımda çok sakat oyuncumuz var, genç oyuncuları da yavaş yavaş takıma katmak istiyorum, gençleri katmazsam ben mi oynayacağım!"

Bobo'yla neden başlamadınız sorusuna ise Tigana şu yanıtı verdi: "Bobo geçen sezonki gibi değil, bir çok idmanı kaçırdı bu nedenle onu mümkün olduğunca hazır olduğu sürece kullanıyorum. Bobo'yu 3 günde bir oynatamam 3 günde bir oynamaya hazır değil."

Tigana sözlerini Runje ve genç oyuncular ile ilgili şunları söyleyerek sürdürdü: "Runje G.Birliği maçında da bizi kurtardı son dakikada, Runje'nin tek şansı Fransızca konuşuyor, onunla konuşmak için Sinan'a(tercümanı) ihtiyacım yok. Çok pas hatası yapıyoruz. Bu bugünden yarına değişecek birşey değil, aldığım gençler çok iyi çalışmış gençler değildi. Bu gençlere 2 ile 4 yıl arasında bir program uygulamak lazım. Bugün yalnızca 3 puana seviniyorum, 3 puanı aldık bıra
__________________
BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR...
{ThE DieSeL...}} Ofline