Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 21:18   #115
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi kesin inadına tigana diyenler çıkar luce zamanındada 1-0 kazanıyorduk,ama onu çok seviyorsunuz diye,ben şimdiden cevap vereyim Luce zamanında o kadar iyi savunma yapıyordukki,adamlara pozisyon vermiyorduk,nadiren pozisyon verdiğimizdede aslan cordoba çıkıyordı ve neticede ilhan,sergen,pancu,ahmet gibi biri çıkıp kesin çakıyordu ve galip geliyorduk.O zamanki 1-0 olsun bizim olsunla şuandaki çok farklı.Biz 1-0 kazandığımız maçlarda dahi şu anda çok pozisyon veriyoruz ve attığımız goller hep bala göte oluyor.Yani şu anda savunmamız iyide gol yemiyoruz diye birşey yok,birkaç maçtır şans melekleri hep yanımızda.Bakiye artık laf söylemiyorum dilimde tüy bitti,Zana birkaç lafım var.Son haftalarda takımı falan kurtardı,baya kredisi varda baya havalara girmiş.Kendine forvet yada çok teknik bir orta saha oyuncusu sanıyor.Çalımlar,enteresan paslar,durmadan forvete çıkış falan birgün oda yakacak gibi takımı.Tamam kredisi varda biraz kulağı şekilmeli,onun durmadan ileri çıkışları sayesinde baki gibi adam teketek kalıyor buda ne demek %50 gol demek,aman biraz dikkat ya!!
kesinlikle sana katılıyorum..Lucescu zamanında şahane defans yapıyorduk ve oynanan oyun açıkçası hoşuma gidiyordu..herkez Luce zamanında BJK nin futbolu tat vermiyor ama kazanıyor diyorlardı ben bunu da saçma buluyordum..bence oynanan oyun da çok tatlıydı ve oyuncularda takım ruhu vardı hırs vardı..şimdi ben bunların hiçbirini göremiyorum..Adaşım senin dediğin gibi o zamanki 1-0 olsun bizim olsun la şimdiki 1-0 olsun bizim olsun çok farklı..ortada umut verici hiçbirşey yok...şansımız sayesinde kazanıyoruz başka bişey yok...