Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2006, 09:58   #137
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu maçta Bobo attığı gol ile,Runje de kurtardıkları ile maçı getirdi bize.Demek ki neymiş oyuncuları eleştirmek çözüm değilmiş.Bize düşen sonuna kadar bu takımı desteklemek.Eğer her durumda bu oyunculardan verim alamıyorsak.zaten gereken neşter Ocak'ta vurulur.Ama şu anda taraftar bir tarafını yırtsa da biz ilk yarıyı bu oyuncular ile bitireceğiz.Buradan herkese çağrı yapıyorum.Tigana'ya ve oyuncularımıza tam destek verelim.Aynı Tottenham maçındaki gibi.Genç ve tecrübesiz bir takıma sahibiz.Bu yüzden en ufak bir tepki,paniğe neden olacaktır.Bu maçı kazandık ona rağmen eleştirilerin şiddeti çok büyük bence.Sonuçta 3 puan bizim için önemliydi ve aldık.Tamam iyi oynamadık ama iyi oynamadan da kazanmak şampiyonlukların anahtarıdır bir yerde.Hem bu takımın üç bankosu Delgado,Kleberson ve Koray iki haftadır yok bu takımda ve ikinci ligden gelen gençlerle iki haftadır kazandık.Ayrıca müthiş mücadele ediyoruz.Biraz artı yönlerimizi de görmek gerekli...

Ayrıca bugün bizi kurtaran adam Runje olduğu için avatar olarak onu seçtim.Bakalım Buca maçının kahramanı kim olacak???

Ben zaten elestirme taraftari degilim, ben kimsenin kovulmasini da istemem. Sadece Baki ve Runje'ye gosterilen tepki neden onlar kadar kotu oynayan oyunculara gosterilmiyor onu merak ediyorum.

Ayrica diger yazdiklarina da katiliyorum, defansin yas ortalamasi 25, orta sahanin yas ortalamasi 20, bu durumda cok cok iyi futbol beklemek hata olur, bence sergilenen mucadele ve istek cok pozitiftir.

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline