23-10-2006, 11:16
|
#1 |
Dişi Kartal
Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35  | Ev kebabı Mutfak: Türk Süre: 20-40dk Servis: 1-2 Malzemeler
400 gram yağsız
kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı
Tuz,
karabiber,
kırmızı biber Yapilis Tarifi
Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın |
| |