Konu: Ev Kebabı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2006, 11:16   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ev Kebabı

Ev kebabı

Mutfak: Türk



Süre: 20-40dk
Servis: 1-2

Click the image to open in full size.

Malzemeler
400 gram yağsız
kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı

Tuz,
karabiber,
kırmızı biber

Yapilis Tarifi
Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın
NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla