Alıntı:
shogun´isimli üyeden Alıntı
begeniyorsun begenmiyorsun umrumda degil. ama bazi arkadaslarimiz medya'ya uyup yine herkesi gonderiyor ( rico'yu bilene gonderenler var ). Bu ne bicim besiktas forumu ayni fenerliler gibi.  . Zaten Runje'yi tottenham macinda sadece kapali destekledi ve kapali demek besiktas demek. Isliklayanlar ise sahte taraftardir. Valla iyikine çarsi besiktasa sahip cikiyor yoksa... |
ya senin dedigin gibi olsa, forum diye birsey kurmaya gerek yokki....cünkü birisini beyenmedigini yada bir oyuncuyu elestirdigin an besiktasli olmuyorsun...hersey tozpembe...ben carsinin tiganayi desteklemesini dogru buluyorum, ve bir teknik direktör degistirmenin su anda yanlis oldugunu düsünüyorum. ama teknik direktör gidecekse, sadece lucescu gelmelidir cünkü baska birisi daha kötü yapar diye de ekliyorum... runje konusu...ben martinezi cok beyeniyorum, neden, cünkü adam bana güven veriyor, ayrica cordobaya benzetiyorum...runje kendi arkadaslarina kiziyor fevri hareketler falan, kötü bir kaleci demiyorum...ama sinirli bir kaleci...
ben runjeyi beyenmiyorsan , sahte taraftar degilimdir, ayrica sana düsmez bize sahte taraftar demek, sen kim oluyorsun...avrupada yasiyorum ama her yil formamida aliyorum, derbi icin bile gelmisimdir istanbulla, sen önce benim gibi taraftar olda göreyim....carsi adem dursunu gönderdi, sebayi gönderdi, onlar taraftar degilmi?? hic olurmu , senin dedigin yüzde yüz yanlis...