Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2006, 14:48   #40
disappear
Kıdemli Kartal

disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Microcerrahi
Teksaslı üç cerrah golf oynarken yaptıkları başarılı operasyonlardan bahsediyorlarmış.
Birincisi başlamış:
- Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser piyanisti bir kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla yeniden diktim, sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi.
Diğeri atlamış:
- O da birşey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu kaybetmişti, ben yeniden monte ettim, iki yil sonra olimpiyatlarda
atletizmde altın madalya kazandı.
Üçüncüsü başlamış:
- Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yıl önce kokain ve alkol ile kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden trenin üzerine sürmüştü. Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın götü ve kovboyun şapkası idi.
- Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?
- Şimdi kendisi ABD başkanı.

Şaşkın Yolcu
Tren bir istasyonda durmuştu. Yolcunun biri fırsattan istifade bir şeyler satın almak için vagondan indi. Bu arada vagonu şaşırmamak için vagonun numarası olan 1492'yi ezberledi ve "Amerika'nın keşfi de bu tarihteydi"dedi kendi kendine.
Yarım saat sonra tren görevlileri o yana bu yana koşuşturan bir bey gördüler. Önüne gelene "Afedersiniz, Amerika'nın hangi yıl keşfedildiğini biliyor musunuz?" diye soruyordu.

Daktilo
Evli olan çift gelişme çağında olan çocuklarının sex ile ilğili birşey öğrenmemesi için cinsel organlarına daktilo ismini koymuşlar. Bir gün adamın canı sex yapmak istemiş çocuğunu karısına yollayıp daktiloyu hazırlamasını söylemiş ama karısının canı istemiyormuş. Aradan zaman geçtikten sonra bu defa kadın istemiş adam istememiş. Bu olay bir kaç defa tekrarlanmış. En son adam karısını acayip arzulamış oğlunu tekrar yollamış. Kadın ise oğluna şöyle bir cevap vermiş;
- "babana söyle ben başka bir yerde el yazısı ile yazdım"

GOFRET
Temel Fadimeye ihanet edip aldatmış,
Fadime sabaha karşı Temelin aleti keser eline verir.
Temel koşmaca hastane yolunda acıkır,
cebinden çıkardığı gofreti yer, telaşlı telaşlı doktorun yanına girip,
-Ha puni buraya acele dikin der.
Doktor bunun üzerine;
-Elinizdekini mi? der
Temel;
-Evet
-Ama elinizdeki gofret
-desene pen y.arağı yedim
disappear Ofline   Alıntı ile Cevapla