Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2006, 17:31   #57
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tiganayı eksileriyle ve artılarıyla değerlendirmek lazım..

Bakiyi ben de beğenmiyorum ama stoperde Toramana tercih ederim sağbekte de Toramanı Ali Tandoğana tercih ederim. Bunlar Tigananın doğruları..

Genç oyuncuları bulup çıkarması, onlara şans vermesi, futbolcuların fundementalına önem vermesi ve disiplini de Tigananın artıları..

Gelelim eksi yönlerine..En önemlisi oyun sisteminde çok tutucu eldeki oyunculara göre bir sistem üretmiyor kafasındaki sisteme göre hep oyuncu seçiyor..Bunun yanısıra oyunu iyi okuyamıyor oyuncu değişikliklerinde ezbere hep aynı şeyleri yapıyor..

Diğer konularda da belirttim Nobreyi tek forvet oynatması lazım eldeki oyuncu yapısı bunu gerektiriyor. Nobre forvette oynuyorsa onu kanatlardan beslemelisin bizde kanatlar çalışmıyor. sol kanatı canlandırabilecek bir oyuncumuz var İ.akın oynatılmıyor. Sağdada Ali Tandoğan kullanılabilir bunu da zaman zaman yapıyor ama sağbekte oynattığı için bu sefer de pozisyon veriyoruz. Çift forvette madem ısrar ediyor bari Bobo-G.güleçi oynatsa daha iyi olur bunu da yapmıyor..

Tigana Zico gibi hatalarından inşallah dönecek bunu bekliyoruz ama çok inatçı..Umarım doğruları bulur çünkü artı yönleri her hocada bulunabilecek özellikler değil..Beşiktaşında istikrara ihtiyacı var hoca değişikliklerinden bıktık..
__________________




Markus Münch Ofline