Alıntı:
camdibilikartal´isimli üyeden Alıntı
BEN TERÖR OLAYLARINI DEMEDİM Kİ STATTA KONYA MAÇINDAKİ VE SONRAKİ Bİ MAÇTA HAKEM DÖVÜLMESİ OLAYLARINI DEDİM. AYRICA PKK LEHİNE SLOGAN ATANLARINTAMAMINI GEBERTMEK GEREK BENCE..BELEDİYE BAŞKANI BİLE SAÇMA SAPAN KONUŞUYOR. BU OLAYLAR KÜRT HALKINA MALEDİLEMEZ DİYE. HANGİ KÜRT HALKI T.C. TOPRAKLARINDA YAŞIYOSAN T.C. KİMLİĞİ TAŞIYOSAN TÜRKSÜN KABUL ETMİYOSAN GEBERMEYE MAHKUMSUN... |
Kardeşim haklısın ve çok doğru söylüyorsun.. Sen biraz kibarcasını söylemişsin... pkk lehine konuşanların sülalesini kazımak lazım. Hepsi onun bunun evlatları onlar... Biz bu vatanı kan ile aldık ancak kanımızın son damlasınıda tükettiklerinde alabilir o onun bunun evlatları o.çocukları.. Bu vatanı kimseye yar etmeyiz... İ.NE FEDERASYON, O... Ç.... PKK
ÇARŞI TERÖRE KARŞI..
Bu arada küme düşme olayına gelince, küme düşme olmasın diyen tüm takımlara gülüyorum.. İiiii 1.Lig'de hep siz kalın o zaman.. 2.3. ligde de takım die bişi olmasın...
Şuan gerçekten isteyerek 1. lige gelmesini istediğim tek bir takım var o da Karşıyaka.... Birinci lige yakışıyorlardı.. Yanlış anlamayın İstanbul'luyum ama artık bir İzmir takımı gelsin şu lige.. Altay, Göztepe, Karşıyaka arasından da en yakışanı Karşıyaka bence.