Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2006, 19:00   #5
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
xarizma´isimli üyeden Alıntı
Kartal’ın tribün liderlerinden Alen bu ifadeyi kullandı ve ‘Niye Cordoba Toraman veya Koray değil de Çağdaş ıslıklandı?.. Bu bir mesajdır’ dedi
Alen Markaryan, Malatya maçında taraftarların tepkisini alan Çağdaş gibi Beşiktaş'ta en az 5 oyuncu daha olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlılar'ın tribün lideri, 'Beşiktaş başarısız. Bu aşikar, futbolcuların kılıf araması da aşikar. Tribün baskısı altında kalıyoruz demeleri komik. Baskı var denilen tribünler aynı şeyi basketbolda da yapıyor. Ama onlar şampiyonluğa gidiyor. Çağdaş iki senedir takıma bir şey vermedi. Bardak Malatya maçında taştı. Niye Cordoba, İbrahim Toraman veya Koray tepki almıyor? Tribünleri boşaltan başarısız futbolculardır' diye konuştu. Alen, 'Biz de Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyoruz. Başkan mertçe yüreğinden geçeni söyledi' ifadesini de kullandı.




Kaynak: www.bjkhaber.org
Malatya maçında taraftarların tepkisini alan Çağdaş gibi Beşiktaş'ta en az 5 oyuncu daha olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlılar'ın tribün lideri, 'Beşiktaş başarısız. Bu aşikar, futbolcuların kılıf araması da aşikar. Tribün baskısı altında kalıyoruz demeleri komik. Baskı var denilen tribünler aynı şeyi basketbolda da yapıyor. Ama onlar şampiyonluğa gidiyor. Çağdaş iki senedir takıma bir şey vermedi. Bardak Malatya maçında taştı. Niye Cordoba, İbrahim Toraman veya Koray tepki almıyor? Tribünleri boşaltan başarısız futbolculardır' diye konuştu. Alen, 'Biz de Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyoruz. Başkan mertçe yüreğinden geçeni söyledi' ifadesini de kullandı.

NOKTA
kyros06 Ofline