Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2006, 19:00   #7
Markus Münch

Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben takımı Buca maçından önce de destekliyordum.Skor yazarlığı falan yapmıyoruz.Sadece rakip kim olursa olsun Beşiktaş iyi ve iştahlı oynadı.10 kişi kaldı,Tigana çok sakin G.Güleç ve Bobo'yu ilerde tuttu ve Buca'yı çıkartmadı.Bunlar güzeldi ve güzelliklerden bahsetmek suç mu?Neredeyse Beşiktaş'ı desteklediğimiz için dışlanıyoruz dicem valla!!
kardeşim tabi iyi bir sonuç ben de seviniyorum ama tablonun geneline bakmak lazım çaykur rize maçını ne çabuk unuttun ya da tottenham maçını. tabi destekleyelim ama "at gözlükleri" ile bakmayalım olaylara biraz gerçekçi olalım bucasporun toplam değeri bi delgado kadar yoktur bizim rakibimiz buca değil bu galibiyeti fazla büyütmeyelim doğrulara yanlışlara bakalım biz forvetsiz oynasaydık da yenerdik bu bucayı yarın öbürgün yanlış bi skorda da suçlamayalım Tiganayı veya futbolcuları kimsenin kimseyi dışladığı yok yani bugün kazandık diye Tiganayı veya bazı futbolcuları eleştirenler haksız mı oldu bu takımın potansiyeli çok eğer doğru şeyler yapılırsa bırak bucayı ligdeki çoğu takımı farklı ve güzel oyunla yenmemiz büyük maçları ve derbileri de kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlememiz lazım.

Markus Münch Ofline