Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2006, 03:54   #8
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tümer Everton’a

Tümer Everton’a Click the image to open in full size.Tümer Metin'in, yeni yılda İngiltere Premier Lig’in köklü kulüplerinden Everton’da top koşturacağı öğrenildi.

Yurt dışına transfer olmaması halinde askere gitmesi gereken Tümer Metin, bu nedenle sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmayı ve futbol hayatına Avrupa’da devam etmeyi planlıyordu. Çünkü üç yıl boyunca Türkiye dışında kalması halinde, bedelli askerlik yapma hakkına kavuşacaktı. Bir süredir adı Galatasaray ile birlikte anılan, hatta Sarı-Kırmızılılar’ın Sportif Direktörü Bülent Tulun ile başbaşa yemek yerken FANATİK’e yakalanan Tümer’in, yeni sezonda forma giyeceği takımı da yine FANATİK ortaya çıkardı...

Ada’daki 3. Türk...
Sürekli olarak “Avrupa’da bir takımla anlaştım” diyen Tümer Metin, yeni yılda İngiltere Premier Lig’in köklü kulüplerinden Everton’da top koşturacak. Önce Tugay Kerimoğlu’nun takımı Blackburn Rovers, ardından Emre Belözoğlu’nun ekibi Newcastle United ile temasa geçen milli oyuncunun, son anda Everton ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Adalı yöneticilerin, 3 Mayıs’ta Fenerbahçe oynanacak Türkiye Kupası Final maçına geleceği ve Tümer ile resmi sözleşmeyi yapacağı bildirildi.

kaynak:fanatik

nan karar verin nereye gidiooo
kyros06 Ofline