ben runjenin gerçekten iyi kaleci olduğuna inanıyorum. tek sorunu yan toplar. serdarın kesinlikle bir ön libero olmadığına inanıyorum. o bölgenin adamı koray ve kleb sakatken fahridir. tigananın artık saçmaladığını düşünüyorm.taktik anlayışı ve doğru bildiği taktikteki futbolcu dizilimi kesinlikle yanlış.
ayrıca : yaw şu serdar özkanla aydın hiç mi denenmez. serdar özkan gerçekten çok yetenekli. gs de olsa ilk onbirdeydi. bizde hazırlık maçında bile oynatılmıyor. birde ibrahim akına geldiği günden beri mehmet sedefe verilen şans verilmedi. noolur onuda 3 maç üst üste 90 ar dakika oynatın.
çift ön libero sistemine geçmeden defansımız toparlanamaz. tigana bunu 1 maç bilemi deneyemez yahu. alsın hazırlk maçı güçlü bir takımla aynasın 4-2-3-1. 1 kerecik noolur 1 kerecik.ön liberolarımız zaten belli. iyileşince kleb le koray yedekleri fahri. ileri dönük adamlarda belli. rico-delgado-ibrahim akın-burak 4 lüsünden 3 ü. noolur yahu. forvette nobre veya bobo. 1 kerecikde bu taktikle hazırlık maçı oynayalım. görelim. offfffffffff. inat ediyor tigana. tek problem bu. benim taktiğim başarıyı getirecek başka yolu yok diyor. tehlike burada. inatçıların sonu hep kötü oluyor. etrafınıda azda olsa dinle be tigana. ben artık tiganaya inanamıyorum.üzülüyorum. |