Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2006, 11:37   #465
eagles_03_bjk

eagles_03_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
özgür_1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla başlarda sonuna kadar arkasındaydım takıma alışamadı bekleyelim falan diyordum ama şanssızlıktanmıdır ne devam etti hatalı goller yemeye şimdi gitsin de demem kalsında diyemem ocağa kadar bekleyelim toparlarsa kalır zaten yok baktık olmuyor ocakta yeni kaleci aramaya başlarız.....

Bu arada MarTİNEZ i izleyenler nerde izlemiş 10 maç falan söylesinler de bizde izleyelim...
herkes atıp tutuyor yaa, ben her zaman takip ediyorum martinezin 10-15 maçını izledim çok iyi kaleci lafları tamamen yalandır. martinezin ismini ilk kez febe maçında duyanlar hemen runje yi asıp kesmeye başladılar.konuyu acan arkadasta o kadar çok izlemiski martinezi sanki her macına gitmis. bu insanlar runje yi bile bi kere çıplak gözle izlememiştir. !! herkes futbol ve futbolcu uleması kesilmis basımıza.!! bi kere BEŞİKTAŞ ın formasını giyen ve takımını temsil eden bir kaleciye sahip çıkmıyoruz, gidiyoruz neyin ne oldugunu bilmediğimiz bir kaleciye forza diyerek destek veriyoruz. bu arkadasları sakarya macında kazara kötü bi sonuc olur da martinez runje den daha iyi oynarsa o zaman görün. sanıyorum runje ye söyleyeceginiz hakaretler bile şimdiden hazırdır. son söyleyecegim ise iyi düşünün ve takımınıza sahip çıkıp destek verin. hee takımı begenmeyip desteklemiyorsanız susun ve BEŞİKTAŞ ın iyiliği için kimseye zarar vermeyin.!!!!
eagles_03_bjk Ofline