Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2006, 16:34   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Akatlar’da Şenlik Var

Türkiye’nin en önemli spor tesisleri arasında gösterilen BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi 28 Ekim Cumartesi günü üç önemli karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Bütün taraftarlarımızı Takımlarımız’ı desteklemek üzere Akatlar’a bekliyoruz.
Click the image to open in full size.
Akatlar’da Cumartesi mesaisi ilk olarak Erkek Voleybol Takımımız ile başlayacak. Ligde sıkıntılı günler geçiren Siyah Beyazlılarımız, bu sefer şeytanın bacağını kırmak istiyor. Voleybolcularımız, ligin 7. haftasında 5 galibiyeti bulunan Polis Akademisi ile saat 13.00’da karşılaşacak.
Voleybol Takımımız’ın ardından sırayı Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız alacak. Taraftarlarımızın şu ana kadar bir kez Akatlar’da izleyebildiği Basketbolcularımız, Efes Pilsen’i konuk edecek. Geçtiğimiz sezon Efes ile kendi evinde oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmasını bilen Ekibimiz, saat 16.00’da galibiyet parolası ile salondaki yerini alacak.
Akatlar’daki son maçta ise taraftarlarımızı Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız selamlayacak. TBBL’de yeni sezonun ilk maçındaki dev derbide Bayanlarımız, Fenerbahçe’yi saat 18.00’da ağırlayacak. Geçen yıl şanssız bir şekilde rakibine mağlup olarak play off final serisini ikinci tamamlayan Takımımız, ezeli rakibi ile bu sezon öncesinde Cumhurbaşkanlığı Kupası için karşı karşıya gelmiş ve sarı lacivertlileri 79-72 mağlup etmişti.
Siyah Beyazlı renklere gönül veren bütün taraftarlarımızı Akatlar’daki bu önemli karşılaşmalarda takımlarımızı desteklemek için tribünlere bekliyoruz.


__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla