Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2006, 23:34   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cem Yılmaz"Oscar Verseler Dövüp Alırlar"

Cem Yılmaz, "Hokkabaz'ın konusunu benim senaryomdan çaldıı" diyen Savaş Ay'a, Berlin'de düzenlenen Avrupa galasında cevap verdi.


Başka iş yapardım
“Bundan sonra Savaş Ay'la bir ilişkim kalmadı. Ben Oscar alsam bunlar döverek elimden alırlar. Ben eşek gibi çalışıyorum. Güler yüzlü neşeliyiz diye bu kadar da olmaz. Lan ben hırsızlık tercih ediyor olsam bu sektörde ne işim var. Kurnaz adamın tekiyim giderim başka iş yaparım.”
Click the image to open in full size.Annemlerde öğrendim
“Bayram günü annemlere gittim. Annem Savaş Ay'ın film hakkında iyi konuştuğunu söyledi. Ben de 'O anlar bu işlerden' dedim. Ama 20 dakika sonra televizyonda açıklamalarını dinledim. Şaka zannettim. Bu konuda espri yapabilirim, ama fikir hırsızlığıyla ilgili hassasiyet gösterilirken, bunlar olmaz.”
Click the image to open in full size.Bu ilk olay değil
“Gençlere tavsiyem boşuna çalışıp çabalamasınlar. Kendi gayretleriyle bir yere gelmeye çalışmasınlar. Benim gibi çalıp çırpsınlar diyorum. Karikatür çizdim, dediler ki Mehmet'ten çaldı. Sahneye çıktım Hasan'dan çaldı. Gora'yı yaptım, benden çaldı. Artık kalemi elime almak istiyorum.”
Uğraştırmayın
Cem Yılmaz, basın mensuplarına “Arkadaşlar, senaryosu olan varsa sahneye bıraksın, çalarken beni uğraştırmayın” diye takıldı.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla