Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2006, 13:07   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlhan'a R.Madrid talip

Click the image to open in full size.
İspanya Ligi'nin devlerinden Real Madrid, Kayserispor'un genç yeteneği İlhan'ı transfer etmek istiyor. Bu konudaki transfer tekliflerini doğrulayan Kayserispor yönetimi, transferle ilgili konuşmanın erken olacağını dile getiriyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, böyle bir gelişmenin olduğunu ifade ederek, teknik heyet ve yönetim olarak konuşulacak bir konu olduğunu ifade ederek, "Kulübün yararı için ne gerekiyorsa yapılır. Bu futbolcu transferi de olabilir, futbolcunun başka bir kulübe gönderilmesi de olabilir." dedi.
İlhan'ın Real Madrid tarafından transferinin bir ay öncesinde gündeme geldiğini hatırlatan Ertuğrul Sağlam, "Kulübün menfaati doğrultusunda yapılacak bir şey varsa o yapılır. Transfer döneminde de yapılır. Oyuncu almak da olur. Oyuncu göndermek de olur. Kayserispor'un başarısını etkileyecek, katkı sağlayacak her türlü transferin içindeyiz." dedi. Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Şaban Miraboğlu, İlhan'ın Real Madrid kulübü tarafından istendiğini doğrulayarak, bu konunun lig arasında konuşulacak bir mesele olduğunu söyledi. Kayserispor'un altyapısında yetişen 19 yaşındaki İlhan Parlak, U19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda milli takımda forma giyerek en çok gol atan futbolcu oldu.


superspor
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla