Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2006, 17:14   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TeleMadrid'ten Real Madrid atağı

Click the image to open in full size.
Madrid Şehri'nin devlete ait yerel televizyon kanalı Telemadrid, Real Madrid'in yayın haklarını satın almak için Kulüp Başkanı Ramon Calderon ile görüşmelerini sürdürüyor. Telemadrid'in yayın hakları için Real Madrid Kulübü'ne 120 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Telemadrid'in Real Madrid Kulübü'nün yayın haklarını satın alabilmesi için gereken parayı, İspanya'nın en güçlü bankalarından biri olan Caja Madrid'den alınacak kredi ile finanse edeceği öğrenildi. Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon ve Telemadrid Genel Başkanı Manuel Soriano'nun Telemadrid'in yayın binasında bir araya gelerek konu ile ilgili görüşmelerde bulunacağı bildirildi. Telemadrid'in Real Madrid Kulübü'nün yayın haklarını 120 milyon euro karşılığında 2 yıllığına satın almak istediği öğrenildi.
Öte yandan Telemadrid'in Serie A'da bulunan diğer Madrid Kulüpleri olan Atletico Madrid ve Getafe'nin de yayın haklarını 3'er yıllığına satın almaya hazırlandığı öğrenildi. Telemadrid'in bu kulüplerle de bağlantıya geçtiği ve olumlu cevap aldığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Fakat bu kulüplere teklif edilecek paranın ne kadar olacağı henüz kesinlik kazanmadı.

iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla