Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2006, 18:35   #147
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tigana'yi elestirenler simdi ne diyecek merak ediyorum, herif istediginiz herseyi yapti: Tandogan sagbek, Toraman stoper, Rico-Delgado birlikte oynadi, hatta Ibo Akin da oynadi, ama girmedi mi girmiyor iste.

Cok sanssizdik ve kaliteli bir golcu eksikliligini cok hissettik, Nobre'nin cikmasi da buyuk bir darbe oldu. Macin en kotuleri kesinlike Uzulmez, Bobo ve Gulec'ti. Bobo'yu artik kimse korumasin bana karsi, yok 2010'da Brezilya milli takimi, yok yetenek, bilmemne, ben onu bunu bilmem. Sen BESIKTAS'TA oynuyorsan olacak olmayacaksin, OLMUS olacaksin. Bu kadar net 3 pozisyonu kaciriyorsan bu takimda oynama hakkin yoktur. Hadi Gulec ve Akin genc ve Turk, onlara tahammul edebiliyoruz, ama yabanci kontenjanini Bobo'ya harcamak buyuk hatadir.
Hadi Bobo gol pozisyonuna giriyor, Gulec ne yapti? Ikinci yari boyunca ara paslari, kenardan iyi ortalar, kaleciden seken toplar, kornerler, ama Gulec pozisyona bile giremiyor. Sen BESIKTAS santrforu olarak boyle bir macta pozisyona giremiyorsan formayi HAKETMIYORSUNDUR arkadas.
Bu takima acilen iyi bir golcu lazim, sen Sakarya'ya kendi evinde gol atama, Rizeye deplasmanda 85 dakika gol atama, sonra da yine suclu Baki ve Runje. Hadi bakalim, simdi elestirin Baki'yi, Runje'yi, Tigana'yi, hani nerdesiniz?

Ibrahim'den hic bahsetmeyelim, insanlar onu sirf gidip geliyor diye 11'e koyuyorlar, ama gidip gelirken faydali olmasi lazim, gittigi her seferinde ya top kaybi, ya da kotu orta, hicbir faydasi yok Uzulmez'in.

Sonra da suc Ricardinho ve Delgado'nun oluyor, etraflarinda bu kadar beceriksiz oyuncu olunca onlar da anca bu kadar oynar tabii.

Ama ben yine de umitliyim, bu kadar eksik varken ve sahada sakat sakat oynayan cok oyuncu olmasina ragmen cok iyi oynadik ve galibiyeti hak ettik, bu takimdaki sakatliklar ve cezalilar gecince cok iyi olacak...
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline