Arkadaşlar takımın yaş ortalaması 20 bununla övünüyoruz ama bu gençlerin ağır sitresi hadi geçelim sitresi tribünden gelen olumlu dahi olsa tezahüratı kaldıramayacakları gün gibi ortada. Ayrıca hiç hazetmeme rağmen rakibimiz saydığımız vede öyle olan Fenerbahçenin kadrosunun tecrübe ve kalitesiyle bizim kadronun tecrübe kalitesi aynı değil. Tüm mevkilere objektif olarak baktığımız zaman bu apaçık ortada. Sezon başında (o zamanlar topik açabiliyordum nedenini anlamadığım bir kararla bu elimizden alındı) açtığım topikte bu sezon şampiyonluğun ve avrupa kupalarında başarının hayal olduğunu belki 5 sene sonra bir başarının söz konusu olabileceğin ve bu sebeple olası başarısızlığa hazırlıklı olmamız gerktiğini belirtmiştim. Dediklerimin hala arkasındayım eğer bir başarı isteniyorsa yüzüncü yılımızdaki başarının tekrarı isteniyorsa bu kadro yapısı ile imkansız. 3-5-2, 4-4-2 v.s sistem çok ta önemli değil. Önemli olan tecrübe ve hocanın mental ve fiziksel olarak takımı maçlara hazırlayabilmesidir. Sözün özü bu senede şampiyonluğa havlu attık bence artık birileri Yıldım Demiröreni durdurmalı çünkü bu adam takımı CM oyunu oynar gibi yönetiyor. Ama buradaki başarısızlıkların ve borcun gerçek olduğunun farkında değil henüz.
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI |