Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2006, 22:48   #11
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1 Dizilisimiz ortada, mecburen o kadar sakat olunca ideal olmuyor, ama bunun icin sabir lazim iste, simdi Nobre de 3 hafta yok, yarin oburgun Bobo ve Gulec goller kacirinca yine suclu Tigana mi olacak?

2 Bobo Turk olsa sonuna kadar desteklerim, ama yabanci hakkin sinirli, bu ligi sen yabancilarinla koparacaksin, bu boyleyse ben ekstra katki beklerim, mac kurtarmasini beklerim, diger oyuncularin ustune cikmasini beklerim, ki bu Bobo'da kesinlikle yok. Ha, 5 sene sonra belki iyi oyuncu olur diye beklemek ne kadar dogru orasi da tartisilir.

3 Tigana hala transfer istiyordu, forumdaki herkes Tigana'yi elestirdi hala transfer istiyor diye, o zamanlar kadroyu yeterli bulanlar neden simdi bu oyunculari elestiriyor? 3-5 sakat olunca takimin dustugu durum ortada iste. Ayrica rakiplerdeki forvet hattina bakalim: onlarda Deivid-Kezman-Semih-Tuncay, digerinde Umit-Hakan-Necati-Kabze-Ilic, bizde ise Nobre-Gokhan-Bobo degil mi? Aradaki farki goruyor musun?

4 Koray-Kleberson alakasi yok. Bizde de onlari aratmayacak orta saha oyunculari olsa tamam derim, bir FB'de orta alanda Aurelio-Appiah-Deniz-Kemal-Selcuk-Serkan var, bizde ise 2 oyuncu sakatlaninca Serdar ve Fahri'ye kaliyoruz, aradaki kalite farki cok belli degil mi?

5 Martinez bence cok iyi oynamadi, cok acaip toplar da cikarmadi, bizde forvette bir Ailton veya Kezman olsaydi o zaman ben gorurdum o Martinez'i.

6 O senin gorusun, ben Baki'yi tercih ederim, hatta Koray'i su an icin tercih ederim.

7 Ben destek veririm hepsine, gerektiginde elestiririm de, ama kufur etmek, isliklamak baska sey. Uzulmez'i hepimiz taniriz, 100.yildan beri hic top oynamiyor, oyle deli dana gibi ileri geri kosmakla da olmuyor maalesef, teknigi hic yok, futbol beyni de hic yok zaten.

Merak ettigim sey, bugun Delgado'nun kafasi ve Bobo'nun yakaladigi 2-3 pozisyon girse yine birsey soylenmeyecek. Bu kucumsediginiz Sakarya da gitti FB'yi yendi, kucumsediginiz Erciyes de nerdeyse GS'ye fark atacakti, sonucta artik ligde kolay mac yok, her mac zorlanacagiz, ama ben goruyorum ki oyuncular ve Tigana ellerinden geleni yapiyor, ama sakatlar duzelince ve bu sanssizlik ustumuzden atilinca hersey duzelecek, ortaligi daha fazla germenin anlami yok.

Ayrica su an endiselenmenin anlami yok, bu kadar sakata ve zor fiksture ragmen su an 1'incinin 3 puan gerisindeyiz, yani 1 macla liderlige yukselebiliriz. Ilk yari sonuna kadar minimum puan kaybi yaparsak sakatlarin gecmesi ve 1-2 transferle bu takim sonuna kadar gider.

Sen 10 kişi kalmış Sakarya karşısında Koray ve Kleberson'un yokluğunu bahane edecek noktaya düşmüşsen kaybetmişsindir zaten.Rakibin çok güçlü bir takım olur da kadro kalitesizliğine sığınırsın.10 kişi kalmış ve seni en ufak derecede rahatsız etmeyen takıma karşı bu kadroyla gol atamamanın bahanesi Koray ya da Kleberson'un yokluğu diyorsan sen kusura bakma ama futbolun f sinden bile anlamıyorsun.Daha önce fikirlerini beğendiğimde hep söylemiştim ama bunu da söylemek zorundayım kusura bakma.Tigana ki bu güne kadar ilk kez hakkında bazı şeyler yazıyorum bu kadroyu kullanabileceği en kötü şekilde kullanıyor.İyi oyuncu yetiştiriyo olabilir, uzun vadede iyi işler de yapabilir ama oynattığı sistem saçmalık ötesi.Elindeki oyuncu yapısına göre mantıklı bir sistem değil bu.Takımın bugüne kadar ligden kopmamasının sebebi de Tigana değil, diğer takımların kötülüğü ve de oyuncularımızın çok iyi niyetli mücadelesidir.Tigana sayesinde değil Tigana'ya rağmen bu noktadayız.

Ayrıca bir dip not.Tükürdüğümü yalamayacam diye Baki'yi Toraman'la falan kıyaslamışsın.Çok ama çok komiksin.Tottenham maçındaki ikinci golde yaptığı hareketi düşünüyorum da 3. ligde bunu yapan bir defans oyuncusu yoktur.Evet zaman zaman kesicilik görevini yapabiliyo olabilir ama fundamental 'i bence sıfır.Hele ki Toraman gibi kaliteli bir defans oyuncusuyla kıyaslamam bile.

Sen endişelenmiyor olabilirsin ama ben endişeleniyorum.Hatta maçı 3-0 kazanmış olsak da endişelenecektim.Önemli olan liderin kaç puan arkasında olduğun değil oyun olarak nerde olduğundur.Bu kadro bundan çok daha iyi oynayabilir ama maalesef bunu becerebilecek bir hocamız yok.Çok ama çok yazık.

Son bir şey daha.Oyuncuların kalitesine bok atarak (ki ben kadro yetersizliğine katılmıyorun ) Tigana'yı yüceltmek nasıl bir anlayıştır be kardeşim.Ben mi kurdum bu kadroyu.O zaman oynatmakta inat ettiğin sistemine göre oyuncu alırsın.Bunun sorumlusu da sevgili Tigana'dır heralde Fahri ya da M.Sedef değil..