Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
1 Dizilisimiz ortada, mecburen o kadar sakat olunca ideal olmuyor, ama bunun icin sabir lazim iste, simdi Nobre de 3 hafta yok, yarin oburgun Bobo ve Gulec goller kacirinca yine suclu Tigana mi olacak? | bu söylediğin saçmalığa belki sen inanabilirsin.Sakatlıklar yok kende adamlar mevkilerindemi oynatıldı.
Bobo ve Gülecin gol kaçırmasının suçlusu gene Tiganadır.Çünkü onları beğenip alan odur .Eğer oyuncuda teknik zafiyet varsa özel çalışma programı hazırlayarak onları eğitmeside gerekir.
Boş boş konuşması onun işi değildir veya geçmişini ikide bir masal olarak anlatması için ona milyonlarca euro verilmedi. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
2 Bobo Turk olsa sonuna kadar desteklerim, ama yabanci hakkin sinirli, bu ligi sen yabancilarinla koparacaksin, bu boyleyse ben ekstra katki beklerim, mac kurtarmasini beklerim, diger oyuncularin ustune cikmasini beklerim, ki bu Bobo'da kesinlikle yok. Ha, 5 sene sonra belki iyi oyuncu olur diye beklemek ne kadar dogru orasi da tartisilir. | Bobo yetersiz olarak sen bile gördüğüne göre, senden bu konularda daha deneyimli olduğunu kabul ettiğin Tigana niye göremiyor acaba.
Bu sorunun cevabını biz değil yere göre koymadığınTigana ve Yönetim vermeli. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
3 Tigana hala transfer istiyordu, forumdaki herkes Tigana'yi elestirdi hala transfer istiyor diye, o zamanlar kadroyu yeterli bulanlar neden simdi bu oyunculari elestiriyor? 3-5 sakat olunca takimin dustugu durum ortada iste. Ayrica rakiplerdeki forvet hattina bakalim: onlarda Deivid-Kezman-Semih-Tuncay, digerinde Umit-Hakan-Necati-Kabze-Ilic, bizde ise Nobre-Gokhan-Bobo degil mi? Aradaki farki goruyor musun? | Gene kendinle çelişiyorsun.Tigananın yaptığı ve aldığı kadroyu bizler hiç bir zaman yeterli bulmadık.Bu kabullenmeyi TİGANAcılar yaptı ..yani sizler.
Başarısızlıklar sakatlıklara bağlanmaz.Bu beceriksizlerin savunma aracıdır.
ayrıca rakipleri örneklemişsin saydığın dörtlüde hangisi kendi takımlarında kesin yer buldu ve taraftarlarından destek gördü.Deived daha bu güne kadar eziklerce bile eleştirildi..Semih çok başarılı ise yıllartdır ndeden ilk onbirin değişmezi olamadı. Boş verin başkalarında ki oyuncuları göklere çıkarmayı. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
4 Koray-Kleberson alakasi yok. Bizde de onlari aratmayacak orta saha oyunculari olsa tamam derim, bir FB'de orta alanda Aurelio-Appiah-Deniz-Kemal-Selcuk-Serkan var, bizde ise 2 oyuncu sakatlaninca Serdar ve Fahri'ye kaliyoruz, aradaki kalite farki cok belli degil mi? | gene başka takım oyuncuları övmeye kalmışsın çok beğeniyorsan onları o halde git o takımın taraftarı ol bari.Deniz-kemal selcuk serkan bir arada ve ne zaman randımanlı oynadılarda onlara methiye düzer gibi örnekliyorsun bize.
ayrıca Fahri o saydılarından daha kaliteli. Tigana yeterki ona ayakbağı olmasın. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
5 Martinez bence cok iyi oynamadi, cok acaip toplar da cikarmadi, bizde forvette bir Ailton veya Kezman olsaydi o zaman ben gorurdum o Martinez'i. | ailtonu gönderenlerin arasında bu tribünler ve İbrahim akın yokmuydu.Adamı takımda barındırmadınız şimdide kör ölür badem gözlü olur misali değere bindirmişsiniz.
Martinezi başarısız görüp hala inadına Runje diyenlerin ya futbol bilgisi yetersiz yada inat etmenin karşılığı olmalı. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
6 O senin gorusun, ben Baki'yi tercih ederim, hatta Koray'i su an icin tercih ederim. | İnadına Baki diyenlerin kafasına, Baki kadar taş düşsün ne diyeyim sizlere artık. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
7 Ben destek veririm hepsine, gerektiginde elestiririm de, ama kufur etmek, isliklamak baska sey. Uzulmez'i hepimiz taniriz, 100.yildan beri hic top oynamiyor, oyle deli dana gibi ileri geri kosmakla da olmuyor maalesef, teknigi hic yok, futbol beyni de hic yok zaten. | Bakiye kucak açıyosun fakat Üzülmez e giydiriyosun.Üzülmez e kafasız diyebilecek kadar akıllısın anlaşılan.
Bakinin IQ testini senmi yaptırdında onda inat edebiliyorsun Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Merak ettigim sey, bugun Delgado'nun kafasi ve Bobo'nun yakaladigi 2-3 pozisyon girse yine birsey soylenmeyecek. | Gene yanıldın .Biz galip gelseydi bile düşüncemiz değişmezdi.Bu takım mağlup olsada fark etmez bizim için.Önemli olan seyir zevki vermesi,Gelecek için umat vermesi.Bunların hiçbirini Tigananın yapamayacağını görmediğimiz için eleştiriyoruz.Meydanı boş sanmasın.bu takımda sahipsiz değil. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Bu kucumsediginiz Sakarya da gitti FB'yi yendi, kucumsediginiz Erciyes de nerdeyse GS'ye fark atacakti, sonucta artik ligde kolay mac yok, her mac zorlanacagiz, | Ya bizene başka takımların durumundan bunu anla artık. Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
ama ben goruyorum ki oyuncular ve Tigana ellerinden geleni yapiyor, ama sakatlar duzelince ve bu sanssizlik ustumuzden atilinca hersey duzelecek, ortaligi daha fazla germenin anlami yok. | Tigana nın elinden gelerek yaptığı tek şey ;oyuncuları frenlemek ve takım içinde huzursuzluğu artırmaktır.Oyuncuları ile birlikte yemek bile yemeyen ,onlarla antreman dışında konuşmayan birinden takım içinde harikalar yaratmasını beklemek saflıktan başka bir şey değildir.
Sakatlık ,şansızlık lafını fazla söylüyorsun. İstersen ; takım hocalara ,büyücülere gitsin belki o zaman şansı düzelir de galip gelebilir.
Yada iyisimi ,madem hacılar hocalarla başansızlık giderilebiliceksede en iyisi Tigana hoca yerine Büyücü hocayı teknikdirektör olarak alalım.
Hem tiganadan ucuza gelir ,hemde kerameti ile takımda şansızlık kalmaz. koruma duaları ile de oyuncularımız hiç sakatlanmaz...
Konu kumandaci tarafından (29-10-2006 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir..
|