Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2006, 22:13   #40
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan, Fenerbahçe'ye tepki

Türkiye Basketbol Ligi'nde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş'ta yöneticiler, mağlubiyetten çok karşılaşmada yaşanan olaylara tepki gösterdi.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Yahya Kemal Gençer, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, bugün Türk sporu açısından ibret verici olaylarla karşılaştıklarını belirterek, ''Bugün burada küfre alkış tutan, teşvik eden yöneticiler gördük'' dedi.
Fenerbahçe ile enteresan bir maç yaptıklarını belirten Gençer, ''Bugün maalesef saha içi terörü alkışlayan, hakemlere yön vermeye çalışan idarecilere kamuoyu tanık oldu. Başkana küfür eden taraftarları alkışlayan yöneticiler gördük'' diye konuştu.
Gençer, Fenerbahçe taraftarlarının maçın sonuna doğru açtıkları ''Mahallenin tüm köpeklerinin aynı anda havlaması asla tesadüf değildir'' yazılı pankart ile ilgili olarak da, ''Önce kendi kapımızın önünü temizlememiz lazım. Başkanların söylediği sözlere taraftar cevap vermemeli. Başkan konuşursa başkan, yönetici konuşursa da onun dengi konuşmalı. Taraftarlar arasında yaşanacak hareketleri de başkanlar seviyesine taşımamak gerekir. (Küfürü keseceğim) iddiasında bulunuyorsanız, bunu yapmalısınız. Buralara pankart asıp, daha sonra (Asılan pankarttan haberim yok) derseniz komik duruma düşersiniz.'' Basın mensuplarının ''Maçta en çok ağırınıza giden ne oldu?'' sorusuna Gencer, ''İki yöneticinin olaylara alkışla tempo tutması ve hakemlere müdahale etmesi en ağırıma giden olay oldu'' diye yanıt verdi.
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Kaptanı Şenol Demirağ ise, maç öncesi atmosferi tahmin ettiklerini ifade ederek, ''Ancak hakemlerin kötü olacağını bilmiyorduk. Genelde rakibimizin lehine kararlar verdiler. Salonun boşaltılması gerekirdi'' dedi.



Kaynak: www.bjkhaber.org
xarizma Ofline