Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Tamamen katiliyorum, su an Tigana'nin eline yetersiz bir kadro verdik ve sakatliklar da eklenince takim ozellikle orta sahada sikinti cekiyor iste. Sistem degisir takim daha iyi futbol oynar, o ayri, ama Turkiye'de sampiyonluga oynayacaksan elinde iyi forvetler olacak ve kanatlari kullanacaksin. Bizde bu nitelikte yeterli oyuncu yok, kenardan girip maci degistirecek oyuncu yok, sene basindan beri soyluyoruz, insanlar bosuna Baki ve Runje'ye salliyor, bu takimin sorunu tamamen forvette. Bence bu sorun sistemden kaynaklanmiyor, tamamen forvet kalitesinden kaynaklaniyor. Iddia ediyorum, cikar bu takimdan Gokhan ve Bobo'yu, koy oraya Umit Karan ve Kezman'i, bak bakalim neler degisiyor: http://besiktasforum.net/forum/futbo...cum+zenginligi
Bu topicte hersey yazili iste, ama anlayana. |
Alakası yok daha evvelde yazdım çıkar bobo yu koy eto yu al arkasına Ronaldinho yu hiç birşey değişmez... En fazla 3-4 maç kendi çabaları ile kazandırırlar...
Ama o kdr.Şu an sorun zaten maç kazanmakta değil zaten liderin sadece 3 puan altındayız yani durum o kadarda kötü değil.
Sorun doğru düzgün top oynamamakta dün mesela yenebilirdikte Sakaryayı ama kimse 1 senedir olduğu gibi memnun olmazdı...
Takım sadece tesadüflerle atağa kalkıyo tesadüflerle gol yemiyor. Yani işimiz Allaha kalmış...