30-10-2006, 19:18
|
#25 |
Guest | Alıntı: eFSaNe55´isimli üyeden Alıntı
ruh bi ilhan ile pascalda var ona göre...onlar daha yokken yani metin tekin riza calimbay filan oynarken, üst üste sampiyon oldugumuz senelerdede ruh yoktu... | ben o kadar eskiye gitmedim ama evet haklısın onlarda birer kartaldı...ben onlar için asla bişey demedim demem de diyemem de...kartalizma arkadaşıma gelince bıktım adamın henrysinden trezeguetinden...bu saydığın isimler doğuştan yetenekli diyebileceğimiz isimler...tigana olmasaydı bile şuan henry dünyanın bir numaralı golcüsü olurdu...madem tigana yarattı bir henry bu takımda da yaratsın? yaratamaz neden bir henry yok çünkü...yani henry deki bu yetenek zaten vardı...loyon diyorsun tigana gittikten sonra başarı geldii...senin bu saydıklarına en güzel cevap delbosquedir...tigana delbosqueden kariyerli ve başarılı bir hoca değil...delbosque gibi bir adam yollanırsa tigana hayli hayli yollanır...gunty zago falan diyorsun kim getirdi olnları uefa da o kadar seni kim götürdü..?? ilie diyorsun kardeşim gs ye jardel gibi bir golcüyü getiren adam lucescu.. ve luceye o imkanı sana golcünün kralını getirsin...ben daha başka yorum yapmak istemiyorum...herşey ortada...siz böylesi mücadeleye , bu sistemi oynatan tiganaya destek veriyorsunuz ya ben vermiyorum..kim daha çok beşiktaşlı diye bir iddam yok herkezin fikirlerine saygım var...ben BJK nin bu halde olmasını istemem...tigana da göründüğü gibi asla sisteminden ve kendinden ödün verecek esnek bir hoca değil..luce de bu esneklik vardı oyunu çok iyi çözüyor ona göre değişiklikler yapıyordu..diyecek pek fazla bişey yok..........................dediğim gibi herşey ortada..!!!! siz devam edin...galibiyetin yada yenilginin nedeni ruh olmaması demedim konuyu saptırmasın diğer arkadaş..ben ruh olsun ikinci ligde olsun aynı 100. yıldaki ateşimle desteklerim dedim.... |
| |