Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2006, 19:39   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dubai şeyhinden Schumi'ye ada!

Brezilya Grand Prix'siyle hafta sonu pistlere veda eden Formula 1'in yaşayan efsanesi Michael Schumacher'e bir 'ada' hediye edildi!
Formula 1'e merakı ve Schumacher'e hayranlığıyla tanınan Dubai şeyhi Muhammed bin Raşit Al Maktum, Dubai kıyılarında yaptırdığı ve her biri yaklaşık 4.5 milyon euro değerindeki 300 yapay adadan birini Alman pilota verdi.
Alman Bild dergisine konuşan Schumi'nin menajeri Willi Weber, adanın iki yıl içinde biteceğini ve Schumacher ile ailesi için ideal bir tatil mekanı olacağını söyledi. Weber, "Henüz Schumacher ve eşi adada ne yapacaklarına karar vermediler ama belki oraya bir karting pisti inşaa ettirirler" diye konuştu.
Formula 1'de bir takım yarıştırmak isteyen ve Dubai'ye de F1 pisti inşaası için uğraşan Şeyh Maktum'un, bu müthiş hediyeyle 'sempatisini kazandığı' Schumacher ile yakın gelecekte bir işbirliği içine girebileceği de iddia edildi. Schumi ise 'Şimdi ne yapacaksın?' sorusuna, 'Uzun bir tatil' cevabını verirken, seneye F1 sezonunu televizyondan takip edeceğini söyledi.
Schumi'nin yıllarca ter döktüğü ve beş şampiyonluk kazandırdığı Ferrari de büyük bir vefa örneği göstererek Alman pilota son yarıştığı "Ferrari 248 F1" aracını hediye etti.

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla