Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2006, 23:07   #68
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KLEBERSON BÜKREŞ'TE YOK!.. Pazartesi, 30 Ekim 2006 Click the image to open in full size.Turkcell Süper Lig'de Sakaryaspor ile golsüz berabere kalarak sendeleyen Beşiktaş'ta, rota UEFA Kupası'na çevrildi!.. Perşembe akşamı deplasmanda Dinamo Bükreş ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar'da Kleberson forma giyemeyecek!..
Siyah-beyazlılar, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla 2 Kasım Perşembe günü deplasmanda yapacağı UEFA Kupası 2. Tur (B) Grubu ikinci maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Sakaryaspor maçında forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, öteki futbolcular pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.
Sakatlıkları süren Nobre ve Ali Güneş'in katılmadığı antrenmanda, hafif ağrıları bulunan Gökhan Zan, takımdan ayrı koşu yaptı.
Bu arada, kulüp doktoru Ayhan Optur, sakat olan Nobre ve Ali Güneş'in yanı sıra takımla birlikte çalışmalara başlayan Kleberson'un da Dinamo Bükreş maçında forma giyemeyeceğini söyledi.
Beşiktaş, yarın sabah yapacağı antrenmanla Dinamo Bükreş maçının hazırlıklarını sürdürecek.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline