Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2006, 17:09   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana, "Taşlar oturuyor"

Son dönemde büyük bir çıkış yakalayan ve F.Bahçe derbisinde aldığı başarılı skorla taraftarıyla barışan Beşiktaş'ta, son 3 haftadır ilk 11'i bozmayan teknik direktör Jean Tigana, siyah-beyazlılara altın çağını yaşatan Gordon Milne'yi anımsattı.
Click the image to open in full size.
Antrenörler Ulvi Güveneroğlu ve Zeki Önatlı "Kadronun değişmemesi güzel. Milne başarılı olmuş kadroyu zorunlu olmadıkça bozmazdı. Şimdi de Tigana aynısını yapıyor. Çok yerinde bir karar.

Oynayanlar nerede ne yapacağını ezberliyor. Bu da başarıyı getiriyor" diye konuştular. Bu arada Fransız teknik direktörün kadroda fazla oynamayacağını F.Bahçe ile oynanan derbiden sonra başkan Yıldırım Demirören'e de ilettiği öğrenildi.

Tigana'nın bu görüşmede Demirören'e "Benim prensibim istikrardan yanadır. Doğal olarak iyi oynayan bir 11'i kimse bozmaz ben de bunu yapacağım. Sakatlıklar ve cezalılar dışında hem bu sezon hem de özellikle yeni sezonda iskelet kadrom olacak, bunu da kolay kolay bozmayacağım. Bu sistemle oyuncular da rahat edecek ve böylece basan gelecek" dediği ifade edildi

Bu arada Tigana'nın, Ankaraspor karşılaşmasında bekleneni veremeyen genç yetenek Mehmet Sedef'in yerine oyuna aldığı İbrahim Üzülmez'in iyi bir performans göstermesiyle kadroda sadece sol kanat için değişikliği düşündüğü, önümüzdeki hafta oynaması beklenen İbrahim Toraman için de formül aradığı belirtildi
xarizma Ofline