01-11-2006, 00:50
|
#116 |
Guest | Alıntı: eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
su adamlara bu kadar güvenip inandıgın kadar su anki takıma bi inanamadın zaten. madem luce biliyodu şike oldugunu zamnanında niye konusmadı da taaa ukraynalardan asıp kesmesini iyi biliyor. sinan engini bana hiç savunmayın.!! BJK tarihinin en skandal olayına imza atan ve sampiyonluk uçup giderken sessiz sedasız cekip giderken bunları kimse görmüyormuydu. şuanda sinan engin medyanın malzemesi olmus,onlar nasıl isterse öyle konusuyor. | allahım ya..bak bu takıma destek vermiyorum dedim mi..??? ben tiganaya destek vermiyorum..kadroyu kullanamıyor..yanlış sistemle oynatıyor....sen demişsin ya isimler geçici ve ben bunu hep diyorum evet geçici tigana da öyle..tigana demek BJK demek değil..BJK ye zarar verdiğini düşündüğüm herkeze tepki koyarım...bak LUCE neden ukraynadan konuştu diye kızamazsın...bu herzaman böyleydi böyle olmuştur..insanlar biryerden gittikten sonra ora hakkında açıklama yapmıştır..bu saygısındandır yada korkusundan...LUCe yi böyle yaptı diye eleştiremezsin....Türkiyede şike olmadığına sen inanıyormusun ??? ben sinan enginciyim de demiyorum...ama adam futbolcuları güzel motive ediyordu bunda herkez hemfikir snaırım.... |
| |