Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2006, 03:39   #127
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili beşiktaşlı kardeşim üslubuma çok dikkat ederim ben takma bunu kafana ama rahatsız olduysan pardon !! İyi diyosun,güzel diyosun da şu medyanın agzına geliyosunuz kısmına takılırım hep,biz gerizekalımıyızda medyanın gazıyla konuşalım,yada çıkan bi haber doğrultusunda fikirlerimize yön verelim.Yani bizde biliyoruz destğei falan,bizde biliyoruz istikrarın çok önemli olduğunuda bu adamla istikrar falan olmaz,he olur aslında ama bu istikrar iyi futbol doğrultusunda değil,çaykur rize klaısnda olur.O yüzden ben veya bir başkası kendimizi kandırmak yerine tigana istifa diyoruz.Ama biraz umudum olsa takımın düzeleceğinden bu adam ile eywallah dicem ama küçücük bir umudum bile yok..
++++ ya şunun gazına gelmeyin bunun gazına gelmeyin yok eleştirin ama küfür kullanmayın..ya bunlar bizi çocuk sanıyor heralde...sen birkezdaha durumu anlatmışsın ama insanların bunu hala anlayacağını sanmıyorum...ya destekleyelim oke bizde istikrar istiyoruz ama hani neyi desteklicez...ortada destekleyecek ne var ben bunu göremiyorummmmmmm...!!!!!!!!!!!! kimse çıkıp demiyor tigana şunu şunu yapıyor bu yüzden desteği hakediyor diye...yanlış sistemden oyuncu harcamaktan herzaman suçu başkasının üstüne atmaktan başka ne yapıyor bu adam anlamıyorum .........!!!!!!!!!!!!!