Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2006, 14:07   #5
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kelepir panter Martinez

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.

Sakaryaspor’un ‘devleri durduran’ Kolombiyalı kalecisi Luis Martinez’in bonservis bedeli 600 bin, yıllık ücreti ise 250 bin dolar



Click the image to open in full size.
31.10.2006



Türkiye, Süper Lig’de devlere geçit vermeyen Sakaryaspor kalecisi Luis Martinez’i konuşuyor. 2-1 kazandıkları F.Bahçe maçından sonra, önceki gün İnönü’de 0-0 biten Beşiktaş karşılaşmasında da kalesinde devleşen Kolombiyalı file bekçisinin transfer maliyeti ise tam ‘kelepir’ nitelemesini hak ediyor. Maç öncesinde Tigana’nın “Takım olarak iyiyiz ama en büyük sorunumuz Martinez’in üstün formu” diyerek dikkat çektiği Kolombiyalı file bekçisi üç yıllığına anlaştığı Sakaryaspor’a sadece 1.6 milyon dolara maloldu.

KOLOMBİYA’DA 1 NUMARA
Sakaryaspor 24 yaşındaki file bekçisini üç yıl formasını giydiği Kolombiya’nın Santa Fe takımından 600 bin dolar bonservis ücreti ödeyerek transfer etti. Sakarya, Martinez’e de ilk yıl için 250, ikinci yıl, 350 ve son yılda 450 bin dolar vereceğini belirterek 3 yıllığına imza attırdı. Geçen sezon Cordoba ve Mondragon’u geçerek Kolombiya Milli Takımı’nın kalesini devralan Luis Martinez’in 250 bin dolara oynadığı bu sezon G.Saray Mondragon’a 1.2, F.Bahçe Rüştü’ye, Beşiktaş da Runje’ye 1 milyon dolar yıllık ücret ödüyorlar.

BEŞİKTAŞ ‘ARA’YI BEKLİYOR
Bu arada Beşiktaş, kendilerine karşı da son derece başarılı bir grafik çizen Martinez’i ara transfer dönemi için gündemine aldı. Sakaryaspor yönetimi ise 3 yıllık sözleşme yaptıkları Kolombiyalı kaleciyi sezon sonuna kadar satmayacaklarını, gelecek sezon içinse tekliflere göre görüşebileceklerini açıkladı.
Haber: TAYFUN BAYINDIR
VATAN
__________________




Markus Münch Ofline